Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bol nie działa w grze, nie widać go pod SHIFT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpaliłem gre i widze na czacie że kilka skryptów sie ładuje lecz pod shiftem nic sie nie pokazuje. Skrypt Tower range też nie działa. Jeśli trzymam spacje to postać tylko bije z AA. Co poradzicie?

Opublikowano

jakich skryptów uzywasz? w sumie mam podobny problem u innego usera i rozwiązujemy go na pw. jesli chcesz dodam cie do konferencji z nim

Obojętnie czego używam, wezme Cassiopeia Combo od ExtragoZa to nie mam nic pod shiftem. VMA też. Oprócz tego Minimap Timers + SAC + FGE + AntiWard

Opublikowano

Obojętnie czego używam, wezme Cassiopeia Combo od ExtragoZa to nie mam nic pod shiftem. VMA też. Oprócz tego Minimap Timers + SAC + FGE + AntiWard

a to oprócz to już jest duża rużnica. Pobierz z skryptów wbudowanych w BoL'a skrypt DO POSTACI KTÓRĄ POSIADASZ (lb albo ali) i uruchom go na customie

rbd2t1.png

Opublikowano

a to oprócz to już jest duża rużnica. Pobierz z skryptów wbudowanych w BoL'a skrypt DO POSTACI KTÓRĄ POSIADASZ (lb albo ali) i uruchom go na customie

mam pobrane. Lb gralem poprzednia gre i wszystko dzialalo.
Opublikowano

mi tez nie dzialaja scryptu wlaczylem do tfa pod spacja ma bys stun i chuj nawet w sie nie odpala tak samo last hit trzymam a i postac stoi 

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

mam pobrane. Lb gralem poprzednia gre i wszystko dzialalo.

więc skrypt jest przestarzały

Powiedz czy jesteś Vipem czy free i do jakiej postaci skrypt potrzebujesz a podeśle ci coś dobrego

rbd2t1.png

Opublikowano

Ogolnie to gram only vayne i yasuo. Mam dat yasuo + wszystko mozliwie najlepsze dla free usera ;) wiec skrypt usuwac ? Sory za polskie znaki ale pisze z telefonu.

Opublikowano

dat yasuo dobry skrypt.

dla free usera polecam :

SAC

Freaking good Evadee

postać

postać

postać

więc w twoim wypadku Dat yasuo i Vayne mighty assasin + SAC ( VMA + SAC + FGE robi kompletną masakre)

rbd2t1.png

Opublikowano

dat yasuo dobry skrypt.

dla free usera polecam :

SAC

Freaking good Evadee

postać

postać

postać

więc w twoim wypadku Dat yasuo i Vayne mighty assasin + SAC ( VMA + SAC + FGE robi kompletną masakre)

dat yasuo dobry skrypt.

dla free usera polecam :

SAC

Freaking good Evadee

postać

postać

postać

dat yasuo dobry skrypt.

dla free usera polecam :

SAC

Freaking good Evadee

postać

postać

postać

i dokładnie tak mam, czyli jak usune ten skrypt do lb to wszystko wróci do normy ? Prosze o usuniecie double posta.
Opublikowano

i dokładnie tak mam, czyli jak usune ten skrypt do lb to wszystko wróci do normy ? Prosze o usuniecie double posta.

ale czekaj. my sie do końca nie zrozumieliśmy

zrób mi ss z zakładki Bol Mods oraz Custom Scripts

wtedy pomogę ,,coś więcej''

rbd2t1.png

Opublikowano

ale czekaj. my sie do końca nie zrozumieliśmy

zrób mi ss z zakładki Bol Mods oraz Custom Scripts

wtedy pomogę ,,coś więcej''

Okej, szybko wskoczyłem chwilowo na kompa.

SS: http://prntscr.com/2w2x59 + http://prntscr.com/2w2xag

Grałem dziś tylko 2 gry. Jedną Vayne + VMA + SAC + FGE + AntiWard + MinimapTimers + Tower Range

Później Leblanc SAC + LeBlanc Combo z Bola + FGE AntiWard + MinimapTimers + Tower Range.

Przez te dwie gry wszystko śmigało jak marzenie. Następnie chciałem zagrać Arama. Wylosowało mi Cassio. Wziąłem SAC + Cassiopeia Combo z bola + FGE i od tamtego czasu zaczął się ten problem. Pozdrawiam

Opublikowano

Okej, szybko wskoczyłem chwilowo na kompa.

SS: http://prntscr.com/2w2x59 + http://prntscr.com/2w2xag

Grałem dziś tylko 2 gry. Jedną Vayne + VMA + SAC + FGE + AntiWard + MinimapTimers + Tower Range

Później Leblanc SAC + LeBlanc Combo z Bola + FGE AntiWard + MinimapTimers + Tower Range.

Przez te dwie gry wszystko śmigało jak marzenie. Następnie chciałem zagrać Arama. Wylosowało mi Cassio. Wziąłem SAC + Cassiopeia Combo z bola + FGE i od tamtego czasu zaczął się ten problem. Pozdrawiam

to czyli że teraz lb też działa?

jeśli tak to po prostu ten skrypt do casio jest przestarzały. z resztą to nie dziwie się. jakieś 2 miechy temu tez chciałem go używać i były jakieś głupie błędy

rbd2t1.png

Opublikowano

to czyli że teraz lb też działa?

jeśli tak to po prostu ten skrypt do casio jest przestarzały. z resztą to nie dziwie się. jakieś 2 miechy temu tez chciałem go używać i były jakieś głupie błędy

Teraz nie działa mi nic. Jeśli zaznacze przykładowo VMA To po prawej stronie widzę tabelke z VMA ale menu pod shift nie mam. Po prostu tak gdyby go nie było. FGE nie omija skillshotów a trzymając spacje moge chodzić i Autoatakować. Nieważne która postać. Zawsze to samo. Nie ma menu pod SHIFT. Wyskakuje pare błędów na czacie lecz wcześniej też wyskakiwały a wszystko działało. Mam wszystkie pluginy bo pewien forumowicz podesłał mi cały folder Common i wszystko było okej aż do gry Cassio.

Opublikowano

Czesc mam podobny problem lecz mi sie skrypt nie laduje wgl np: katarina combo :X

chodzi o scrypt wbudowany w BoL'a czy dodany ręcznie z forum BoL'a?np, sinster blade czy coś

Teraz nie działa mi nic. Jeśli zaznacze przykładowo VMA To po prawej stronie widzę tabelke z VMA ale menu pod shift nie mam. Po prostu tak gdyby go nie było. FGE nie omija skillshotów a trzymając spacje moge chodzić i Autoatakować. Nieważne która postać. Zawsze to samo. Nie ma menu pod SHIFT. Wyskakuje pare błędów na czacie lecz wcześniej też wyskakiwały a wszystko działało. Mam wszystkie pluginy bo pewien forumowicz podesłał mi cały folder Common i wszystko było okej aż do gry Cassio.

wydaje mi się że jest to jakiś błąd w BoL'u. chyba musimy czekać na fixa. z tym problemem pisze do mnie już 6 osób. to raczej błąd BoLa a nie pojedynczych skryptów

rbd2t1.png

Opublikowano

chodzi o scrypt wbudowany w BoL'a czy dodany ręcznie z forum BoL'a?np, sinster blade czy coś

wydaje mi się że jest to jakiś błąd w BoL'u. chyba musimy czekać na fixa. z tym problemem pisze do mnie już 6 osób. to raczej błąd BoLa a nie pojedynczych skryptów

W takim razie bardzo dziękuje za poświęcony czas. Gdyby było coś wiadomo to prosze o informacje. Jeżeli nie chodzi tu o fix. Pozdrawiam serdecznie

Budowniczy
Opublikowano

Naprawiłem dzieki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...