Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - błąd w freebsd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam straszny problem przez który nie działa mi serwer testowy..

A oto on:

1393437600-U140277.png

Proszę o szybką pomoc. Dodam że to maszyna od terenzo 9.2:) Dodałem 2x pamięć swap.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Hamachi;p To tylko na robotę. Wszystko było ok tylko wczoraj tak wywaliło.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Ktoś mi mówił że to może za mało ramu? Może o to chodzi.

giphy.gif

Opublikowano

@UP

Pisałem, że dodałem..

Btw. Po zwiększeniu ramu dalej występuje błąd proszę o szybką pomoc:(

giphy.gif

Opublikowano

Dodałem pamięć swap i dalej nic..

giphy.gif

Opublikowano

Dobra dzięki wam za pomoc znalazłem chyba przyczynę ale co z nią zrobić?

/dev/md0 jest na 100% po odpaleniu game i czy mógłbym jakoś zwiększyć jego pamięć? A i okazało się, że po pewnym czasie /dev/ada0p3 też wzrasta...

Serio proszę o niezłą pomocxD

giphy.gif

Opublikowano

Jak znasz dobry backup na pliki od terenzo to w każdej chwili;p

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...