Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NFS S] Program przestał działać...

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam problem z Need for Speed Shift otóż zainstalowałem wczoraj sobie tę gierkę pograłem trochę no i wiadomo wyłączyłem ponieważ nie miałem już ochoty grać (dodam że wczoraj gra działała wyśmienicie)

Dziś gdy ją odpaliłem też wszystko było ok , wybieram i odpalam wyścig i gdy już mam zacząć się ścigać wyskakuje że program przestał działać... co się stało ?

Opublikowano

Witajcie! Mam problem z Need for Speed Shift otóż zainstalowałem wczoraj sobie tę gierkę pograłem trochę no i wiadomo wyłączyłem ponieważ nie miałem już ochoty grać (dodam że wczoraj gra działała wyśmienicie)

Dziś gdy ją odpaliłem też wszystko było ok , wybieram i odpalam wyścig i gdy już mam zacząć się ścigać wyskakuje że program przestał działać... co się stało ?

Uruchom jako administrator.

Jeśli nie pomoże to zaktualizuj stery do karty graficznej i directx.

Jeśli to również nie poskutkuje - przeinstaluj grę.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Uruchom jako administrator.

Jeśli nie pomoże to zaktualizuj stery do karty graficznej i directx.

Jeśli to również nie poskutkuje - przeinstaluj grę.

Uruchamiałem jako admin , sterowniki jak i directx mam najnowsze.

Przeinstaluję grę i powiem co i jak.

@Edit reinstall dał tyle że mogę rozpocząć wyścig ale po 5-10 sekundach wyskakuje ten sam komunikat.

Opublikowano

Jeźeli masz Win 7 problem może leżeć w złej częstotliwości głośników

Wejdź: Start ->Panel Sterowania ->Dźwięk ->Odtwarzanie ->Głośniki ->Zaawansowane ->Format domyślny i pozmieniaj sobie częstotliwość na jakąś inną

Lub spróbuj uruchomić w trybie zgodności z np. XP

Opublikowano

Jeźeli masz Win 7 problem może leżeć w złej częstotliwości głośników

Wejdź: Start ->Panel Sterowania ->Dźwięk ->Odtwarzanie ->Głośniki ->Zaawansowane ->Format domyślny i pozmieniaj sobie częstotliwość na jakąś inną

Lub spróbuj uruchomić w trybie zgodności z np. XP

Dalej to samo :(

@Edit , sam odkryłem winowajcę , był to plik graphicconfing w moich dokumentach w folderze NFS SHIFT , należy go usunąć i gra będzie śmigać.

Jednakże dziękuję za pomoc , jak odnowi mi sie limit nagrodzę +.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...