Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOL, co to takiego jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zdażało mi się usłyszeć o programie zwanym bot of legends. Podobno jest niewykrywalny i bardzo ułatwia/pomaga grę. Czy używanie tego jest bezpieczne? Jest on darmowy? Skąd moge go pobrać/kupić? Do czego wgl służy i jaki są jego funkcje?

Patrzyłem na yt i pomyślałem, że z tym programem bardzo łatwo będzie można carrować gry katą/rayzem. Za sensowne odpowiedzi ++++

Opublikowano

Bot of Legends to bot z mnóstwem funkcji. Szczególny atutem tego botu jest bardzo szybkie wykonywanie comba. Można wgrywać pluginy,skrypty dzięki którym bot będzie za Ciebie np. lasthitował, omijał skille przeciwników np ult malphite, leony, różne timery do jungli, autosmite. Tak używanie tego jest bezpieczne.

Są 2 wersje tego bola darmowa i Vip. W darmowej masz ograniczenie do 5 skryptów i bot jest po patchu w lolu wyłączany na tydzień. Vip nie ma ograniczenia skryptów, używać możesz cały czas, nawet po patchach masz dostęp do lepszych skryptów. Naprawdę ten program ma wiele możliwości  ciężko wszystko wymienić

Masz tu głowny temat tego bota możesz tam pobrać darmową wersję +masz tam poradnik jak używać:

http://www.mpcforum.pl/topic/835377-bot-of-legends-ogolny-poradnik/

Myślę, że Ci trochę pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...