Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z BoL-em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam problem z BoL-em. Mam BoLa na komputerze stacjonarnym i tam wszystko działa normalnie tzn. działają skrypty i jest git ;D. Niestety na laptopie już mam problemy. Mianowicie uruchamiają mi się tylko skrypty, które są już umieszczone w Bolu, te które można za jego pomocą ściągnąć (ale nie wszystkie, bo podejrzewam, że są już nieaktualne ;/). Gdy próbowałem załadować custom skrypt ściągnięty z neta to żaden nie działał. Próbowałem różne sposoby, ale nic ;/ Zamieszczam obraz, akurat ze skryptu Glory Ryze, który na kompie mi normalnie działa a na lapku już nie ;/ Od razu mówię, że mam zainstalowanego potrzebnego directx'a i MSVC 2010 C++ x86 redist. Z góry dziękuję :D

Opublikowano

po 1. usuń to zdj to już pewnie masz 100 reportów za nick.....

po 2. jest problem z Vipem. cięzko jest osądzić, zapewne jakiś lib

podaj nazwy plików z folderu script => common

rbd2t1.png

Opublikowano

Zdjęcie usunięte ;D Zresztą tą postacią prawie nie gram dlatego wrzuciłem normalnego ss ;D Nazwy plików, które mam w folderze common : AoE_Skillshot_Position, Collision, comboLib, FastCollision, MapPosition, MapPosition_walls_1_1, Prodiction, VPrediction.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...