Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syndra, cassiopeia i inne BoL'owe postacie. Ogolna dyskusja.

Andrew.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego na owym forum, jezeli ktos mainuje taka np syndre/cass/ryza to odrazu jest besztany od uzywania bola itp? Wyrazcie swoja opinie na ten temat.

andrew3.jpg

Opublikowano

Bo ludzie mają bul dópy, że jeśli ktokolwiek gra którymś z tych champów to na 100% gra na BoLu ;_;

Zwykle wynika to z tego, że w soloQ trafili na kogoś i przegrali z kimś od nich lepszym, ale jakoś trzeba się usprawiedliwić.

Opublikowano

Ryze teraz ssie nawet z RTTC, który ma 25 range więcej (625, exploit hehe). Cass/Syndra to po prostu postacie, które samemu ciężko ogarnąć a Prodiction/VPrediction czynią cuda. Przecież u nas na forum jest tylko jeden lanowy pros, król polskiej esportowej sceny - Battlelet.

Opublikowano

ja gram czesto syndra bez bola... wg nigdy nawet nie uzywalem bola, cassio tez zdarzy sie zagrac

syndra trudna postac? phi

cassio juz troche bardziej, nie trafisz z q to lipa

Opublikowano

Dla mnie ludzie grający w to na bolu to zera. Niech sobie grają przynajmniej nie trollują na rankedach. Sam tego gówna nie używałem i nie będę używał. Ta gra jest dla zabawy jak każda ale to sprawdzasz swoje umiejętności. Nie musisz tak jak w jakimś metinie expić co jest nudne i tam przydają się hacki, ale do lola to bez przesady. Jeżeli graczą używającym bola wybicie się daje satysfakcję to ok niech sobie grają. Sam wolę siedzieć niżej ale wiedzieć na ile mnie stać niż być wybostowanym przez marny program. Bolowiec nie dostanie mida nie będzie mógł zagrać postacią z bolem to co zrobi? Przegra inne linie i grę innym no ale trudno zdarza się że każdy trafi na takiego łacha który "potrafi" grać jedną postacią. Można reportować graczy bo to widać czy się gra na bolu czy nie może kiedyś coś ten report da.

Opublikowano

Dla mnie ludzie grający w to na bolu to zera. Niech sobie grają przynajmniej nie trollują na rankedach. Sam tego gówna nie używałem i nie będę używał. Ta gra jest dla zabawy jak każda ale to sprawdzasz swoje umiejętności. Nie musisz tak jak w jakimś metinie expić co jest nudne i tam przydają się hacki, ale do lola to bez przesady. Jeżeli graczą używającym bola wybicie się daje satysfakcję to ok niech sobie grają. Sam wolę siedzieć niżej ale wiedzieć na ile mnie stać niż być wybostowanym przez marny program. Bolowiec nie dostanie mida nie będzie mógł zagrać postacią z bolem to co zrobi? Przegra inne linie i grę innym no ale trudno zdarza się że każdy trafi na takiego łacha który "potrafi" grać jedną postacią. Można reportować graczy bo to widać czy się gra na bolu czy nie może kiedyś coś ten report da.

Nie dostanie mida, co za problem? Myślisz, że tylko miderzy mają skrypty? Zapraszam do obejrzenia filmów Evadeee/Reborn/MMA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...