Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol dla słabego PC.

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest wersja lola, która pójdzie mi na 2RAMowym lapku? :D Za pomoc oczywiście się odwdzięczę :3

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Raczej nie ma takiej okrojonej wersji, jednak możesz np. zainstalować słabszej jakości summoners rift, ustawić wszystko na very low, wyłączyć cienie i pobrać boostera :) 

b_560_95_1.png

Opublikowano

To znaczy ja kiedyś pytałem już o to i ktoś mi podali mi, ale niestety nie mogę teraz tego znaleźć xD

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Jeśli chcesz sprawdzić ile masz ram to klikasz prawym przyciskiem na "Mój Komputer/Komputer" i wybierasz właściwości, powinieneś znaleźć kolumnę "Zainstalowana pamięć ram" tam powinna być podana wartość w gigabajtach.

Co do lola to : Pentium 4 3 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 lub lepsza), 750 MB HDD, Windows XP/Vista

Czyli spokojnie pociągniesz na 2gb ramu.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

LoL ogólnie zżera 338Mb ramu ;) Więc 2GB to za huhuhu jeszcze ci zostanie :D jednakże teraz kwestia karty graficznej i procesora :)

Opublikowano

Procesor to tylko 2 GHz, ale karta graficzna pewnie na drewnianej korbce więc nie wiem :/. Zależy mi by poszło na tym lapku xD

Opublikowano

Nie ma wersji lola dla słabszych komputerów. Po prostu musisz grać na minimalnych ustawieniach, starać się "wyczyścić" komputer w sensie fizycznym jak i w plikach, a to na pewno usprawni jego działanie. :) Może też użyć GameBooster, który w trakcie gry, zamyka nie potrzebne procesy w systemie które go nie potrzebnie odciągają. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...