Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do Was ! Body czy body ?

RockerS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Mam pewien dylemat i mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać i podjąć słuszną decyzję z racji, że wróciłem do metina(serwer negros) mam do wyboru grę dwoma postaciami jest to body lvl 70 i body lvl 35.

Opiszę po krótce statystki obu w/w postaci 

Wojwonik BODY 70 lvl 

Skille:

Aura m7 (1ku m8)

Berek m5

szarża m8

Wir m8

EQ:

Stal +9 z kd do expa

Necyk 1khp

srebrna branza +9

ebo+9

żelak +9

rib +9 sr 35  kd do expa

BODY 35 LVL na nim nie ma nic tylko tyle, że ma bojowca i aura na m1 siedzie, ale zakupić eq na niego to żaden problem w zasadzie mógłbym połowę przerzucić z woja 70.

I teraz moje pytanie jest następujące, którą postacią zacząć grę ? z uwagi na exp, drop, zabawe w pvp ? 

Opublikowano

w sumie po mojemu możesz zagrać gra teraz tylu dzieciaków na Pl'u i pokarać gimbusów  ^^

A w pvp zawsze zabawa jest ;] jak bym miał to eq  co ty masz to bym grał '] 

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Dziwne pytanie, nie rozumiem go. o.O

Masz woja 70lv z eq ale pytasz się czy grać odnowa. Chcę ci się grać i męczyć na globalu odnowa twoja sprawa. Odradzam.

; )

Opublikowano

Jak widać eQ ma wiele do życzenia to samo skille więc co na tym 70 robić ? gdzie dropić ? ognista ? full ludzi do tego drop nie za ciekawy, red las? za słabe skille i eq, jedynie zostaje sohan. Natomiast na 35 minusem jest wbijanie skilli, ale drop i exp bez zastrzeżeń. 

Opublikowano

Jeśli liczy się dla ciebie zabawa to sprzedaj EQ na lvl który nie nałożysz i kup coś pro na swój lvl, reszte załóż i exp :)

44883245864358281345.png

Opublikowano

Biolog jest na poziomie konarków (7oddanych) więc większość radzi bodego 70. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...