Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamahi][Easy/Medium]IxPMT2

mateusz188

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratuluje postawienia serwera na plikach Warum . Po prezentacji stwierdzam, że tylko ustawiłeś sysinstall w maszynie i rooty w cliencie . Nie zagram .

DPFt2G3.png

Opublikowano

Chwile pogralem i pliki nieodbugowane, wbilem 1 raz bodajze 30+ lvl tepnalem sie na sohan i zbugowalo mi postac, wbilem 40+ tepnalem sie do v2 i zbugowalo 2 postac :D Ktos tam musial zrobic 3 konta bo mu zbugowalo na mapach 100 + 

Nad serverem trzeba duzoo popracowac, jesli ogarnie bugowanie sie postaci zrobi server 4 fun to pliki sa fajne, ale tak to ...

1386175744-U112610.png
Opublikowano

.Vir masz własny serwer i zajmuj się nim :)

Jutro pojawi się nowa jak i pełna prezentacja.

EDIT:

Kolega UP napisał, że buguje na każdej mapie, a to nie prawda :) był reset i wszystko działa.

Yo nigga :D

Opublikowano

Ja mam cały Team a nie tylko serwer, nie tylko ja się nim zajmuje lecz jeszcze 2 inne osoby.

Także serwer stoi na gotowych plikach, ale jest jedna zasadnicza różnica ... Edytujemy co się da ..

DPFt2G3.png

Opublikowano

EDIT:

Kolega UP napisał, że buguje na każdej mapie, a to nie prawda :) był reset i wszystko działa.

napisz mi czy ty wykonasz tą prezentacje ? bo jak tak to nowa prezentacja będzie chaotyczna i bez składu i ładu 

Opublikowano

EDIT:

Cos ten reset nie zadzialal bo postacie jak byly zbugowane to dalej sa :)

Chcialem, aby zrobil wczesniej reset ale on sie upieral, ze to nic nie da, ze reset nie odbuguje postaci 

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Żeby odbugować postać trzeba zmienić jej położenie czyli koordy w navicat skoro mapa jest zbugowana . A nie restarty robić bo i tak nic nie pomogą .

DPFt2G3.png

Opublikowano

Łatki brak ale jej skanu już nie. Client dostępny tylko na premium, co już skreśla kilka potencjalnych graczy.

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...