Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin]Thresh - Lee sin

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ma ktoś skina Deep Terror do Thresha? warto go kupić? oraz który skin do lee sina prezentuje się lepiej, muai thai czy dragon fist?

Opublikowano

Skin do Thresha ostatnio był na przecenie. Jest super, ale bez przeceny nie warto.

Co do Lee Sin-a to kwestia gustu. Osobiście bardziej lubię dragon fist-a.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Zobacz sobie na yt skin spotlight i zobaczysz jak wyglądają skiny do danej postaci, skin dragon fist do lee sina jest spoko :D

Opublikowano

Lee - Muay Thai - nowy sposób chodzenia, ładny arty i wygląd

Thresh całkiem spoko - ładny wygląd, art i zmienione animacje (nie jestem pewien czy nie ma zmienionej tylko latarni ;/)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Skin muai thai jest fajny, ale te jego mięśnie jakby były zbugowane xD ktoś się jeszcze wypowie na temat skinów?

Budowniczy
Opublikowano

Skin do treha nieeee bleeee i wgl taki sobie jedynie sie fajnie cofa BANG.

DRAGON FIST LEE SIN super skin nie masz lepszego do lee sina pool party mam ale i tak jak bedzie bonus rp to sobie kupie dragon fista bo pool party jest slaby :(

Opublikowano

Do Lee wg. mnie dragon jest nieco lepszy,z kolei skin do tresh'a wiele nie zmienia,ale jeśli postać Ci się podoba to możesz brać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...