Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

witam

jaka jest różnica, że uzywam np glory ryze czy ten wbudowany od ryza ?

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Na starym koncie wybiłem się do diamentu na zwykłym skrypcie od TRUSTA [wbudowany]. Jak dla mnie ten glory jest przereklamowany, masa nieprzydatnych funkcji i często mi wywalało błędy wtedy. Polecam zwykły skrypt.

Opublikowano

Na starym koncie wybiłem się do diamentu na zwykłym skrypcie od TRUSTA [wbudowany]. Jak dla mnie ten glory jest przereklamowany, masa nieprzydatnych funkcji i często mi wywalało błędy wtedy. Polecam zwykły skrypt.

wstyd sie przyznac ale nie testowalem zwyczajnego :) zaraz zerkne i powiem w tym ze duzo funckji w glore zgadzam sie

Opublikowano

ok przetestowalem i fakt prosty zgrabny jak dlugo na nim grales to mozesz mi powiedziec czy ma auto ignite ?? i o co chodzi z tymi napisami pod postacia jest napisane not killed jak gosciu ma 20 hp ?? albo jakies sekundy ?? wytlumaczysz?

moglo by byc auto dodawanie skilli i kiedy trzymam spacje do komba zeby sama chodzila za myszka :) i auto ataki ryze podczas przerwami w kombie :)

i czemu nie uzywa R ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...