Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL Problem POMOCY CZEKAM 2 DNI :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM !
BoL Działa wszystko ładnie pięknie dodaje skrypt itd.
Włączam Customa a tu nagle bam ! Wywala i moge reconnectowac nic więcej ..
Gdy wyłączam bola reconnectuje to wchodze do gry lecz nic nie ma mnie nie widać nie może używać dodanego skilla,
gdy cos kupuje ( moge tylko trinkety ) I odrazu to cofa co kupiłem.
POMOŻE MI KTOŚ ? Czekam już 2 dni :/

Free User
Czysty BoL ( nic nie majstrowałem )
Windowns Xp

14 lat  

Opublikowano

Jaki skrypt dokładnie wgrałeś ?

Żadnego nawet na czystym bolu mi wywala lola ? :/ Windowns Xp ( tak dla przypomnienia)

14 lat  

Opublikowano

Repair lola , pobierz od nowa bola i skasuj bol w %appdata% / local 
I poczekaj aż będzie dla free userów potem sprawdź czy ci działa :)

<3

Koza Gold

Opublikowano

Włączam bola później lola robie customa  pickuje postać wyskakuje ikona LEAGUE OF LEGENDS  i Wyskakuje BoL Injected Succesiful i Wywala lola do reconnecta nic więcej.. Na samej górze wszystko jest opisane...

14 lat  

Opublikowano

Jakiego skrypta uzywasz? Skoro masz napisane BoL Injected Succesiful to czegos musisz uzywac. Opcje w zakladce Main masz zaznaczone?

Nie mam żadnego skryptu, nic nie jest zaznaczone.. własnie w tym problem że nawet przy czystym mi wywala.

ostatnio znalazłem na oficjalnym forum bola że sam Developer nie potrafi naprawić tego błędu i nie wie czego jest przyczyną usterki :/ ( dla przypomnienia błędem  jest windowns XP przez to oprogramowanie nie działa bol jeśli dobrze czytam po angielsku )

14 lat  

Opublikowano

Nie mam żadnego skryptu, nic nie jest zaznaczone.. własnie w tym problem że nawet przy czystym mi wywala.

ostatnio znalazłem na oficjalnym forum bola że sam Developer nie potrafi naprawić tego błędu i nie wie czego jest przyczyną usterki :/ ( dla przypomnienia błędem  jest windowns XP przez to oprogramowanie nie działa bol jeśli dobrze czytam po angielsku )

Mam win XP, normalnie mi działa.

Mi czasami tak wywala nawet bez BoL'a, reconnectuje i działa normalnie.

Krótko mówiąc reconecctuj ile wlezie.

blyat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...