Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam możliwość wzięcia nowego telefonu, oto ich lista, która mnie interesuję:

- Sony Xperia SP

- Sony Xperia E

- Samsung Galaxy Young

- HTC Desire 300

- Samsung Galaxy SIII mini

Proszę was o komentarze, który byście wybrali i dlaczego.

Opublikowano

Jak masz wybierać między Xperia to bierz SP. 
Samsunga bym nie brał, nie wydaje mi się żeby to był dobry smartphone. Jakoś go nie preferuję.
HTC Desire 300 o nim zdania nie mam, ale trochę poczytałem na jego temat i pewnie jest gorszy od Xperi SP. 
Sony Xperia SP trochę kosztuje więc widzę, że masz trochę kasy do wydania więc proponowałbym Ci HTC One X. Sam go używam i jestem bardzo z niego zadowolony. ;)

Opublikowano

Bierz Xperie SP. Chyba z tej całej listy jest to najlepszy telefon.

Sam mam tą Xperie od pół roku i wszystki gry i aplikacje działają (bez żadnego zacinania). Ostatnio dali nawet aktualizacje Androida do 4.3 i telefon jeszcze szybciej działa.

Jedyny minus jest taki że telefon strasznie ciągnie baterie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Xperia SP jest najlepsza z wszystkich podanych cena około ~~~1,2 k, więc nie powala, ja jak się wahałem między SP`kiem a S2+ wybrałem  klasycznego i modnego Samsunga.

67248792843061145727.png

Opublikowano

Ja jak miałem Xperie to nie zżerała mi dużo baterii. Myślę, że wytrzyma 3-5h na pełnym użyciu. Na trybie oszczędzania energii i nie bawiona się Xpieria wytrzyma parę dni. 
Ale jak już wyżej pisałem bierz HTC One X mi na pełnym użyciu trzyma z 1 dzień, a w ogóle nie używany wytrzyma do tygodnia. Ostatnio 5% baterii trzymał mi od rana do wieczora. ^^
Zastanów się nad HTC One X, a jak nie to bierz SP.

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za swoje opinię, myślę, że telefon (Xperia bądź HTC) będzie mi długo towarzyszył ;)

Dam znać, który telefon kupiłem.

Opublikowano

Żeby już nie rozpoczynać ponownie nowego tematu

Otóż mój kolega również chciałby kupić telefon. Mówią, że interesują go takie telefony:

- Nokia Lumia 520

- LG Swift L5 II

- Samsung Galaxy Core Plus

- Sony Xperia E

- Samsung Galaxy Grand Neo

Opublikowano

Szczerze, to sam szajs. Może z wyjątkiem Lumii 520. Jeśli twój kolega rozważa zakup telefonu nie w abonamencie to podaj do ilu. Coś się znajdzie.

Opublikowano

Żeby już nie rozpoczynać ponownie nowego tematu

Otóż mój kolega również chciałby kupić telefon. Mówią, że interesują go takie telefony:

- Nokia Lumia 520

- LG Swift L5 II

- Samsung Galaxy Core Plus

- Sony Xperia E

- Samsung Galaxy Grand Neo

Grand Neo teoretycznie jest najlepszy z tych wszystkich, lecz miałem okazję się z nim spotkać. Wziąłem go na 5 minut i oddałem. Mam osobiście model Samsunga i nigdy bym nie pomyślał, że Touchwiz jest tak źle zoptymalizowany, bynajmniej na tym modelu. Tym bardziej, że znajomy ma Core, ale bez plusa i płynność była bdb za taką cenę. Co do reszty, to nie mogę ocenić, ponieważ nie miałem z nimi styczności, lecz moim zdaniem Lumia 520 wygląda najlepiej pod względem ogólnej wygody użytkowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...