Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pewien problem, gdyż wziąłem przykładowo skrypta na cassipeie, wszystko zrobiłem jak trzeba, wchodzę do gry i wszystko pięknie chodzi tylko jak naciskam spacje to atakuje auto attackami a nie używa skilli. Jak naciskam shift i wchodze w skille to pisze "Cassiopeia does not have any supported skills" I w tym problem wszystko mam dobrze zrobione czyli ten plik.lua zrobiony itp. Elegancko farmi, wszystko robi tylko skilli nie używa.

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano

Musisz wrzucić ten skrypt do folderu Common, a nazwa MUSI BYĆ DOKŁADNIE TAKA: SidasAutoCarryPlugin - Cassiopeia.lua

Jeśli nadal nie działa to znaczy, że skrypt outdated albo uszkodzony.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

@up Właśnie mam taką samą nazwę w tym folderze oraz jest to najnowsza wersja skryptu.

Tak jak wspominałem robi mi wszystko oprócz używania skilli.

@Edit Sprawdziłem również na innej postaci, mianowicie Nasus ( SidasAutoCarryPlugin - Nasus.lua)

I również wszystko działa oprócz używania skilli. Zapewne na innych postaciach będzie to samo.

@Edit2 I dodam jeszcze, że używam TYLKO skryptu SAC w BoL'u.

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano

PS. jeśli wszystko działa to nie patrz w zakładkę Skills tylko na samym dole menu (ew. na górze) powinno być Sida's Auto Carry Plugin - Cassiopeia czy coś w tym stylu. Głównie skrypty pod Cassio w SAC nie bazują na trzymaniu spacji, jeśli podejdziesz na odpowiednią odległość to samo będzie harassować.

poprawka.png

Opublikowano

Właśnie w tym rzecz, że kiedy zrobiłem niestandardówke z botami, podszedłem do niego na 1m, to dalej nic się nie działo :/

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano

Mógłbyś na chwilę wejść do gry, przytrzymać shift i zrobić screena? Jeśli nie wykrywa ci pluginów do SAC to znaczy, że masz skopany plik, albo masz BoL'a zbugowanego.

poprawka.png

Opublikowano

Zaraz zrobię ss'a minutka, usunąłem BoL'a i instaluję ponownie, może to coś pomoże. 5 minutek i daje edita

@Edit masakra -.- teraz przy odpaleniu bola mam failed to download, znalazłem, że trzeba usunąć folder BoL w "appdata", ale dalej nie pomogło ;/

jmm0xku1w3y4.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...