Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecacie?

xMentosikx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam,gra się naprawdę przyjemnie. Jeżeli chodzi o klasę to już jak uważasz ,ale myślę ze na start łotrzyka lub 2reke specjalistę.

Opublikowano

CW rob albo DC. Najbardziej porzadane postacie na dungi epickie. GWF gra tyle osob ze ciezko czasem cos znalesc.

Opublikowano

Oczywiście, że polecam. Gra jest bardzo bardzo fajna. Najlepiej gra mi się krasnoludem z 2 reczną bronią. Pozdrawiam :)

Opublikowano

CW rob albo DC. Najbardziej porzadane postacie na dungi epickie. GWF gra tyle osob ze ciezko czasem cos znalesc.

gra jest spoko, nie ma co patrzec na opinie zreszta wiec nie zrobie jakiegos dlugiego wywodu, obejrzyj jakis GP lub sam wbij i sprawdz i tak jak cytowany polecam Control Wizard'a 

Opublikowano

Biorąc pod uwagę że gra jest darmowa (pomijając mikro płatności które poprawiają  jakość rozgrywki) to na prawdę polecam w nią pograć  bardzo szybko można ją ogarnąć przez co przyjemnie się gra.

Mi osobiście  dobrze grało się  Łotrzykiem i Łowcą  (Łowca to chyba jedna z lepszych klas). Oczywiście zawsze gram Mrocznym Elfem (mają swoją specjalną nazwę ale nie pamiętam)  podoba mi się wygląd owych elfów i ich przypisane "umiejętności" /

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra się fajnie nawet wspaniale, ale szybko sie nudzi po 2/3 tyg odechciało się grać. Troszkę żmudna.

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam grę , przyjemnie mi się gra strzelcem kroi wszystko z dystansu a moby padają nim do ciebie dobiegną :D

graphic.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak najbardziej polecam, bardzo dobra gra na długie wieczory. Gra bardzo rozbudowana, dużo misji. Nie sposób się nudzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...