Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Chcesz plugin ? - Pisz tutaj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe Ciekawe, prosiłbym abyś zrobił mi plugin PVP tzn. że wpisujesz np. /pvp on [nazwa regionu] .

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ciekawe Ciekawe, prosiłbym abyś zrobił mi plugin PVP tzn. że wpisujesz np. /pvp on [nazwa regionu] .

Jeżeli chodzi ci o włączanie i wyłączanie pvp na danym regionie, użyj flag WorldGuarda /rg flag <region> pvp <allow/deny>.

allow - on

deny - off

Opublikowano

Ranking ELO topka jeśli atakujący zabije ginącego mając większy ranking dostanie - a jak ginący ma większy niż on dostaje +;

Opublikowano

Ranking elo połączony z mysql 
Oraz taki plugin który jak połączymy go ze stroną to jest naiej glowa gracza tzn ostatnio zabici

graphic.png

Opublikowano

O kurwa, kolejny programista.

Jeśli już tak bardzo chcesz, to napisz plugin na ranking.

Gość animekkk
Opublikowano

Takie małe wyzwanko ;D

Plugin na gildie,

Jeśli się wysadzi na ich terenie (Tereny mają być ;P) TNT To nie mogą budować przez 60sekund

Opublikowano

Takie małe wyzwanko ;D

Plugin na gildie,

Jeśli się wysadzi na ich terenie (Tereny mają być ;P) TNT To nie mogą budować przez 60sekund

Dużych pluginów nie pisze :P

Opublikowano

Plugin Na Osiągnięcia Tzn.. Gracz Po Wykopaniu Tam 100 Cobbla Dostaje Np 2 Diaxy A Na Chacie Pisze Gracz 'Gracz' Zdobyl osiągniecie Kopacz!

I Zeby Mozna Sb Samemu Dodac Nowe Itp..

Opublikowano

Napisać plugin na ranking połączony z MySQL ? Jak będzie 10 like pod tym postem to wam napisze i udostepnie.

Tylko napiszcie mi na PW jaki ma być przelicznik rankingu. + jak chcecie mogę dodać komendę z top 10.

Chcę go napisać z tego względu, że Hugo go nie umie napisać, a ja potrafię i chcecie ten plugin. 

@down Mogę takie coś zrobić, ale zaraz będą pseudo serwery, które będą miały TAB jak na mchc. Poza tym zrobiłem taki TAB już dla innego serwera, więc wolę nie udostępniać takiego.

Opublikowano

Daje ci wyzwanie, napisania pluginu na cały TAB w którym będziesz mógł podłączyć np: statystyki graczy, statystyki gildii. A informacje żeby były pobierana na bieżąco.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Napisać plugin na ranking połączony z MySQL ? Jak będzie 10 like pod tym postem to wam napisze i udostepnie.

Tylko napiszcie mi na PW jaki ma być przelicznik rankingu. + jak chcecie mogę dodać komendę z top 10.

Chcę go napisać z tego względu, że Hugo go nie umie napisać, a ja potrafię i chcecie ten plugin. 

Kto ci powiedział, że ja nie umiem go napisać ?

Opublikowano

Plugin na ranking + MySQL pojawi się jak ogarnę MySQL ;)

No nie ogarniasz MySQL czyli, że nie umiesz tego zrobić. Chyba dobrze zrozumiałem ? 

@down wiem jak to zrobić, ale żeby zapisać daną godzinę w formacie HH:mm:ss, a później ją odtworzyć w double/int ;/ 

Opublikowano

No nie ogarniasz MySQL czyli, że nie umiesz tego zrobić. Chyba dobrze zrozumiałem ? 

MySQL się uczę. Ty też nie których rzeczy nie umiesz napisać np. sprawdzania przy wejściu gracza na serwer czy gracz ma ban :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...