Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena mojego pierwszego kawałka

Rocky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wczoraj naszła mnie wena i usiadłem pograć na klawiszach. Wymyśliłem pare akordów, troche dodałem polepszeń i to nagrałem. Jak to przesłałem koledze to tak wychwalał. On przesłał też swoim znajomym i im też się podobało :)

Jbc kompozycję wymyśłiłem ja, kolega dograł perkusje, bas i gitarę.

Opublikowano

Podpinasz to pod jakiś gatunek? Bardzo mi się ten styl kojarzy z nową płytą Daft Punku. Powiedz jaki chcesz robić gatunek i wtedy można oceniać.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

To w takim wypadku, po dokładnym odsłuchaniu, mogę powiedzieć że jest to muzyka albo na pogrzeb albo na wesele(zależy jakbyś to wykończył)

Przyczep się jakiegoś gatunku bo inaczej twoje utwory będą takie nijakie.

sAGxRQg.jpg

Opublikowano

Szczególnie początek, z resztą całość brzmi jakby była grana na jakimś pogrzebie lub stworzona do jakiegoś dramatu.

Opublikowano

Taka jakaś nijaka. Trochę taka na zakończenie M jak Miłość po smutnych wydarzeniach w serialu. Albo pogrzebowa.

Ogólnie nawet fajnie, tyle że tak ponuro.

Game Over

Opublikowano

Moim zdaniem ciekawa kompozycja. Szkoda, że taka krótka ;) Nie zajeżdża mi żadnym pogrzebem, wstępem do dramatu, czy serialu...

Opublikowano

Ktoś za dużo oglądał m jak miłość. Nie mam zamiaru tworzyć dużo utworów a raczej to robie sla funu, jak coś wpadnie do głowy to gram.

Nie wiem dlaczego wam zajeźdża pogrzebem, to jest poprostu smutny utwór.

Opublikowano

Ktoś za dużo oglądał m jak miłość. Nie mam zamiaru tworzyć dużo utworów a raczej to robie sla funu, jak coś wpadnie do głowy to gram.

Nie wiem dlaczego wam zajeźdża pogrzebem, to jest poprostu smutny utwór.

Nie słyszę tam ani pogrzebu, ani smutnego tonu.More like powaszny podkład na burzliwe czasy

Opublikowano

Każdy słyszy co innego, dlatego trzeba umieć robić muzykę tak, aby się podobała ogółowi :)

Swoją drogą, eksperymentuj, jeżeli wiążesz przyszłość z muzyką to może to Ci wyjść na dobre. ;)

sAGxRQg.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...