Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem

bfffff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czego jak gram z kolegą unranked (2 win rankefy i 150 normali)i mam 27 gramy z platynami i goldami minimum.

Opublikowano

Mozesz to lepiej sformułować ? Napisz ile rankedów wygranych/przegranych masz ty oraz twoją dywizje jak i również dokładnie takie same dane o twoim koledze

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Przecież podał dane o koledze... Czy aby na pewno grasz z platynami i goldami? Możliwe, że to po prostu obramówki które zdobyli po zakończeniu sezonu.

Opublikowano

Gra z kolegą na unrankedzie który ma 2 wygrane rankedy i 150 wygranych normali a on sam ma 27 poziom i podobno losuje im platyny i goldy, musisz coś z tego wywnioskować. 

Opublikowano

No kurwa, typek tak to napisał, że pierw musiałem sobie kuśke strzepać a potem domyślić sie co miał na myśli.
pozdro 600.

Opublikowano

Widocznie twoj kolega ma wysokie mmr a tamci male co sie nawzajem rownowazy i dlatego taki team. Poza tym oni moga miec ramki z s3 a teraz byc unrankedami :)

Opublikowano

Mogą... Mogą być z S3 Platyna a w S4 być unrankedem, bo ranking resetuje się co sezon i zostaje po tym tylko avatar, obramówka i od golda wzwysz jakiś skin czy cuś, ostatnio na silverze spotkałem dwie platyny, wow.

Opublikowano

Mogą... Mogą być z S3 Platyna a w S4 być unrankedem, bo ranking resetuje się co sezon i zostaje po tym tylko avatar, obramówka i od golda wzwysz jakiś skin czy cuś, ostatnio na silverze spotkałem dwie platyny, wow.

mieli tą samą dywizje 1 osoba spadła, ja mam słabe mam 128/130 normali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...