Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać

Djabelny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam do was takie pytanie.Jaka klasa jest najlepsza na mapy Karkand gorączka i Sharqi Szturm? Głownie chodzi mi o broń i dodatki :).Za każdą odpowiedź przyznam like :)

Opublikowano

Szturmowiec: Stg77aug / M4A1 / 416 / Scar-l / Aek-971: kolba taktyczna / stabilizująca*, magazynki Viper, lufa Predator / precyzyjna, celownik jaki chcesz, najlepiej holo.

Medyk: M249 / Fn minimi para / M240b / M60: kolba taktyczna / stabilizująca*, magazynki 4-rzędowe / Viper, lufa Predator / precyzyjna, celownik najlepiej mechaniczny**

Recon: Vss Vintores / Sks / ew. Svu-a: kolba taktyczna / stabilizująca*, magazyki Viper / WWZ / 4-rzędowe, lufa Predator / precyzyjna, celownik M145 / Pso-1***

Mechanik: Mp7 / Mp5 / Ump45 / As-wał / G53: kolba taktyczna / stabilizująca*, magazynki WWZ / Viper / 4-rzędowe, lufa zasięgowa / Predator/ celownik holo / reddot

*Można też thunderbolt

**Mechaniczny ze względu że Rkm'y mają wolny czas przyłożenia i dodatkowy celownik wydłuża ten czas

*** Do vss i svu-a daj holo.

Wg mnie szturmowiec lub medyk

Każdy lubi co innego.

Opublikowano

Zalezy.

Jak lubisz grac spektaularnie tzn rozwalać czołgi ogólnie jeżdzić pojazdami lub rozwalać helikoptery i inne pojazdy wroga to mechanik a jesli lubisz z ukrycia to snajper no chyba że lubisz podchodzić bardzo blisko wroga i go nawalac prost to wtedy szturmowiec a medyk jest do campienia od tyłu :P 

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Szturmowiec jest najbardziej uniwersalny, możesz rozwalać pojazdy c4, snajpić z abakana, walczyć w bliskim dystansie np, z aeka, stg, czy kosić na średni dystans z 416 carabine :D

Opublikowano

Od teraz nie rozwalisz czołgu c4, mając 1 punkt w c4. Ale polecam szturma.

Opublikowano

Ja mam maga 90lvl i fireballami na 400m walę. :D

Na wszystkie rushe najlepszy jest snajper z l96, precyzyjną, pustynną, viperami i thunderboltem, a jak nie lubisz snajpera, to bierzesz szturmowca z augiem / l85 i nemesis, vipery, holo i precka, to jest wciąż niezła broń.

436951440626370320491.png

Legenda
Opublikowano

Siema mam do was takie pytanie.Jaka klasa jest najlepsza na mapy Karkand gorączka i Sharqi Szturm? Głownie chodzi mi o broń i dodatki :).Za każdą odpowiedź przyznam like :)

Zależy jaki styl gry Ci odpowiada. Ja osobiście polecam snipera. Możesz kupić broń do zwarcia i ładnie grać na mapach typu Sharqi oraz np. l96 jak i na bardzo długie dystanse.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...