Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avast i utorrent?

piotrx7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
nigdy nie wchodze na strony z wirusami itp ale dziś gdy chciałem pobrać plik (zaufanej strony) uzyłem utorrenta
i gdy nacisnełem pobieranie włączył sie uttorent i pokazało że wirus(tzn taki robaczek sie pokazał :osłona www avast zablokowała niebezpieczna strone lub plik) nacisnelem więcej informacji

www.avast.com/pl-pl/lp-fr-virus-alert?p_ext=&utm_campaign=Virus_alert&utm_source=prg_fav_90_0&utm_medium=prg_systray&utm_content=.%2Ffa%2Fpl-pl%2Fvirus-alert-default&p_vir=URL:Mal&p_prc=C:%5CUsers%5CPiotrek%5CAppData%5CRoaming%5CuTorrent%5CuTorrent.exe&p_obj=http://utorrent.inspsearch.com/favicon.ico&p_var=.%2Ffa%2Fpl-pl%2Fvirus-alert-default&p_elm=7&p_lex=321&p_lid=pl-pl&p_lng=pl&p_lqa=0&p_lqe=0&p_lst=0&p_lsu=24&p_pro=0&p_bld=empty&p_vep=9&p_ves=0&p_vbd=2013&p_hid=87b5692b-d38e-4172-818e-c7f6e241cb9b&p_ram=8137&p_cpu=7%2C3

i nie wiem czy cos poważnego niby zablokował ale czy było to jakieś zagrożenie czy fałszywy alarm? pytam dla pewności bo nigdy czegos takiego nie miałem

chyba zły dział jak tak to prosze o przeniesienie

Opublikowano

Witam

nigdy nie wchodze na strony z wirusami itp ale dziś gdy chciałem pobrać plik (zaufanej strony) uzyłem utorrenta

i gdy nacisnełem pobieranie włączył sie uttorent i pokazało że wirus(tzn taki robaczek sie pokazał :osłona www avast zablokowała niebezpieczna strone lub plik) nacisnelem więcej informacji

link z avasta i nie wiem czy cos poważnego niby zablokował ale czy było to jakieś zagrożenie czy fałszywy alarm? pytam dla pewności bo nigdy czegos takiego nie miałem

chyba zły dział jak tak to prosze o przeniesienie

Może zacznijmy co chciałeś pobrać. Na torentach to ludzie wrzucają pliki z różnych komputerów i nie wiadomo czy przypadkiem jeden z nich nie wrzucił razem z plikiem wira.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Może to akurat wyjątek był i pewnie jak pakował grę to coś mogło się tam dostać no chyba że sama gra ma już coś w sobie to nic wtedy nie zrobisz. 

Jak miałem jeszcze torrenty to pobierałem od niego kilka rzeczy :P Dodaj program do wyjątków.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

nie no nic sie nie dzieje tylko jak nacisnełem żeby pobrał torrent to wtedy wyskoczyło

znowu ten link to jest tylko mały obrazek favico to te mini obrazki przy linkach więc myśle że nic sie nie stało

sama gra chodzi ładnie ;)

balem sie pisać tu o piractwie ;P ale tu przynajmniej dostane odpowiedź

dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...