Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL - Joke... LeBlanc Carry... Ucieczka z Śmieci #1 NothemaN

NothemaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6mlu.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Dziś chciałbym Wam przedstawić szybki sposób na wybicie się z ,,śmieciowych'' dywizji do Golda bądź Platyny.

W pierwszym odcinku z ,,Ucieczka z Śmieci'' przedstawię skrypt do postaci niszczącej wszystko w mgnieniu oka. Postacią tą jest LeBlanc.

u6mr.png

Polecany skrypt :

https://bitbucket.org/vitouch/freekings-bol-scripts/raw/master/FreakingGoodEvade.lua

Jest to skrypt który umieszczamy w folderze ,,scripts'', Daje on nam proste unikanie skill shotów. W zasadzie poke naszych przeciwników, np gragasa bądź ziggsa nic nam nie robi ;)

http://www.mediafire.com/download/4kg66zin9f5hbrb/old2dgeo.lua

Umieszczamy w folderze scripts => common. Dzięki niemu działa nasz ANTY SKILL SHOT

Uruchamiamy BoL'a i w zakładce ,,custom scripts'' wybieramy nasz antyskill shot :)

Następnie postępujemy tak jak poniżej :

2ngd.png

Zaznaczamy właśnie te dwa skrypty i pobieramy je

1zsj.png

Zaznaczamy oba i wszystko gotowe

Czas na runki oraz masterki :)

tamh.png

q5sk.png

l3ub.png

wnhn.png

3rsm.png

Zaczynamy z 1056.png2003.png2004.png oraz 3340.png

pierwszym Core itemem na LB jest dfg 3128.png. Jest to podstawa do naszego zabójczego comba

butki standardowo 3020.png

Następnie jeśli gramy :

- przeciwko AP budujemy 3174.png

- przeciwko AD budujemy 3157.png

Naxt item to 3089.png. Daje nam sporo AP więc combo jest jeszcze bardziej efektywne

Ja osobiście jako kolejny przedmiot buduję 3151.png jednak często jestem za to hejtowany. Nie wiem czemu, core item na LB

Mamy 5 przedmiotów. Jeśli mamy zhyonie zbudowaną wcześniej, możemy zaopatrzyć się w 3135.png jeśli chcemy grać jeszcze bardziej ofensywnie bądź 3102.png jeśli chcemy troszkę zdefić.

Jeśli zhyoni zaś nie zbudowaliśmy wcześniej, budujemy właśnie ją.

sc9p.png

Nie będę pisał o farmie bo to chyba podstawa...

Leblanc przed 6 poziomem jest stosunkowo słaba. Combo jeszcze nie jest tak efektywne, przez co często możemy mieć problem z zabiciem. Gdy tylko osiągniemy 6 poziom i mamy sporo hp + jakieś 1/2 many naciskamy spacje. Bot wykona combo które z reguły zabiera jakieś 3/4 hp. Jeśli przeciwnik był obity możemy w ciemno rzucić ignite.

Cofamy i zakupujemy to na co nas stać (składniki do DFG) oraz kilka potek.

Wbijamy z spacją, jeśli linie wygrywamy roamujemy.

Wszystko powinno być w jak najlepszym porządku.

Aby w Team Fighcie wybrać odpowiednie targety przyciskamy lewego ,,shifta'', wchodzimy w zakładkę Target i nadajemy odpowiednią kolejność.

Bot z reguły ADc / APc zabija na combo, Tanky traci od czasu do czasu na combo 3/4 hp ;)

844b.png

Poziom Gold (3 mecze <seria> w silver 1, reszta meczy już w goldzie)

jd63.png

To wszystko. Jeśli macie jakieś pytania - Zapraszam do zadawania tu bądź na PW.

życzę miłego carrowania się :)

pozdrawiam, NothemaN

rbd2t1.png

Opublikowano

Polecam do tego SAC, ponieważ o ile pamiętam LeBlanc Combo nie ma orbwalkingu :D (hyh z początku myślałem że po wejściu w temat zobaczę wielki napis TRZYMAJ SPACJĘ)

Opublikowano

Ja czasami używam jeszcze "i hate CC" i biorę Cleans'a bo ignite nie jest mi do niczego potrzebny.

Zazwyczaj na  3 lvl'u robie FB a ty mówisz że słaba w early.

Opublikowano

Jaka liga?

Bo kurde nie wiem czy kupywać LB xD

gold. w 13 meczach e goldzie zdarzyło się tylko raz abym przegrał mida. było tak bo hecarim bardzo pomagał tej akali i jakoś tak się nafeedowała. no cóż, skrypt jest wielki mimo że najprostszy

rbd2t1.png

Opublikowano

Ja osobiście jako kolejny przedmiot buduję 3151.png jednak często jestem za to hejtowany. Nie wiem czemu, core item na LB

Trochę głupi item, bo ona powinna mieć spory burst, a ten item daje ci DoT. Imo są lepsze itemy na miejsce tego, ale co kto lubi.

Poza tym nie ma co rzucać w ciemno ignite, lepiej ściągnąć po prostu autoiginie jakiś który zignituje cel który padnie od tego.

Opublikowano

Nigdy nie ruszam LB bez SAC, lasthity/autoignite/priority arranger/focus selected target to podstawa dla tego champa.

Co do Liandry to według mnie marnowanie slota, bo ona potrzebuje jak najmocniejszego burstu.

Opublikowano

Tak, bo po co Magic resist w runach na Midzie, Po co Armor pen, lepiej dac wiecej w Magic Penetration, zrobisz wiecej niz z samych Auto atakow.

Juz taki temat byl, powodzenia z wbijaniem Ligi.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tak, bo po co Magic resist w runach na Midzie, Po co Armor pen, lepiej dac wiecej w Magic Penetration, zrobisz wiecej niz z samych Auto atakow.

Juz taki temat byl, powodzenia z wbijaniem Ligi.

wiesz, lb jest stosunkowo manożerna

ja mam takie runki bo range lb nie jest mały (wiem że jest jak większości apc lecz skille lb dają taką większą kontrolę przy auto atackowaniu). takie runki mam też gdy gram annie na midzie i jest bardzo miło. mi takie odpowiadają :)

rbd2t1.png

Opublikowano

Nigdy nie ruszam LB bez SAC, lasthity/autoignite/priority arranger/focus selected target to podstawa dla tego champa.

Co do Liandry to według mnie marnowanie slota, bo ona potrzebuje jak najmocniejszego burstu.

mozesz sypnac linkami ?

chodzi mi o scrypt auto ignite i ten SAC chodz nie wiem co to ?

Opublikowano

fajne fajne a jakieś leblanc kombo dla vipków masz??

jest pewien skrypt ale jeszcze nie jest do końca gotowy. jest w fazie beta. grałem nim kilka meczy i popełnia w sumie 2/5 błąd z E. jak bot to naprawi to zarzuce linkiem

rbd2t1.png

Opublikowano

Nie działa mi ten plugin Freaking good evade, wszystko dobrze wgralem.

Ale to nie jest plugin. FGE to jest skrypt. Wgrywasz go normalnie do folderu Scripts.

Opublikowano

Pizda jebana bola używa haha co za noob reportuje cie znam twuj nik

hejo haruś

wiesz że Cię kocham, cnie? pamiętaj kotku że znam pasy do twojego konta w nt. więc czasami przypauzuj z flamowaniem bo sam spisałes żebym pomógł ci BoLa skonfigurować

Trzeba to pobrać żeby działał Fraking good evade?

http://www.mediafire.com/download/4kg66zin9f5hbrb/old2dgeo.lua

tak. trzeba. Freaking unika skill shotów itd i niestety jest do niego potrzebny jeden jedyny LIB. nie  narzekaj bo do np. beasty gragas trzeba wgrywać 3 liby z czego jeden jest aktualizowany co 2/3 dni...

rbd2t1.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Oczywiscie ze tak :) bot ma sie dobrze i nadal mozna nim wygrac linie bez problemu. Polecam uzywac sac lub sow bo jednak orb walking w tym skrypcie jest zerowy :)

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...