Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL Zoom Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio od paru osób słyszałem iż za Zoom Hacka w BoL'u można wyłapać bana. To prawda? Nigdy się tym nie interesowałem ponieważ z niego nie korzystałem lecz teraz naszła mnie ochota z nim pobiegać więc wolę się podpytać :D

Opublikowano

tak. Zoom hack zmienia Logi które później są wysyłane. Nie wiem, chyba BoL VIPA modyfikuje to logi na normalne, aczkolwiek pewności nie mam. Ja nigdy nie będę ryzykował. Konto jest zbyt wartościowe na takie zabawy

rbd2t1.png

Opublikowano

Ja od zawsze gram na zoomhacku, nigdy bana nie dostałem.

Opublikowano

Witam, ja grałam troche na fejk koncie i nie mialam zadnych przykrosci - nikt mnie nie złapał, aczkolwiek nie ma co grac na dobrym koncie - wiadomo małych rybek nie lapia tylko porzadne.. :)

Opublikowano

Witam, ja grałam troche na fejk koncie i nie mialam zadnych przykrosci - nikt mnie nie złapał, aczkolwiek nie ma co grac na dobrym koncie - wiadomo małych rybek nie lapia tylko porzadne.. :)

moze i masz racje ale jak juz maja lapac to diamenty lub wyzej :) takie goldy czy tam gry na normalach maja w dupie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...