Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol already running.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomuś, ale miałem go wczoraj w procesach ale nie włączyło mi się okienko.

przeskanuj komputer antywirusem
zapewne jakiś wirus blokuje

Opublikowano

Polecam Ctrl + Alt + Delete, szukasz w zakładce procesy BoL Strudio i wyłączasz~~  :rolleyes:

Opublikowano

Polecam Ctrl + Alt + Delete, szukasz w zakładce procesy BoL Strudio i wyłączasz~~  :rolleyes:

Co mi to da, że go wyłacze jak i tak go nie mam jak go włącze ponownie?

Opublikowano

... A nie ukryłeś go przypadkiem? Obstawiam że na pasku w części z tymi wszystkimi shitami typu głośność itp. masz jego ikonkę. Kliknij na nią ppm a następnie klikasz show  :rolleyes:

Opublikowano

Dobra to może juz zabrzmieć kretyńsko... A klikałeś tą strzałkę do góry żeby rozwinąć pełna listę tych "ikonek". Jeśli tam go niema spróbuj uruchomić jako administrator jeśli tego nie robisz   -.-

@down o co ci chodzi? Widziałem już tylu idiotów na mpc że wolę się upewnić. A na w7 jeśli nie dopali się jako administrator tak się dzieje...

@down ale skąd ja mam wiedzieć czy nie jesteś skretyniałym 10letnim idiotą? Biorę wszytki możliwości pod uwagę i w miarę pomysłów staram się pomóc. 

Opublikowano

Dobra wypierdalaj stąd jak chcesz sobie nabić posty.

@gadasz do mnie jakbym nie miął mózgu ja tu proszę o pomoc a ty bierzesz mnie za skretyniałego 10letniego idiote, który ściągnął dopiero co bola.

Opublikowano

odinstaluj BoL'a

usuń folder BoL z roamingu

Wyłącz proces

uruchom kompa od nowa

pobierz BoL'a od nowa

Modlę się żeby wyskoczyło failed to download bo wtedy jesteśmy w raju :D

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...