Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka linia czołgów średnich ?

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze ,ostatnio grałem jak jeszce t34 nie był premium ,widzę że trochę się zmieniło.Mam zamiar zacząć grać od 0.Chce pograć medami na tierach 5-8

Feel the beat!

Opublikowano

Pershing nadaje się bardzo dobrze na nowy tryb 7/42. Jak masz jakieś doświadczenie w grze, możesz robić amerykańskie, jednak ja na Twoim miejscu robiłbym ruskie.

Opublikowano

a dlaczego tak bardzo polecacie te ruskie ?

Mobilne, zwrotne, odbiją pestki oraz co najważniejsze mają świetne działa. Od KW-1S'ki jest działo 122 mm, które ściąga IV t na strzała i niektóre V t. IS-7 jest najlepszą dziesiątką, bo wybacza błędy.

Tobie chodziło o medy. xD

T-62A ma twardą wieże, odbija, mobilne i działo ma chyba najlepsze na meda, które ładuje 5 sekund i bije po 320.

Opublikowano

6 - mobilny, fajne działo no i to jest osławiony Rudy102

7 - rozwinięcie 6, lekko słabe

8 - niska sylwetka, skątowany pancerz, mobilny, fajne działo

Opublikowano

ale mi chodzi o 6-8 tiery

6t - Rudy, dobre działko, wystarczająca mobilność, wieża czasem coś odbije

7t - Taka lepsza wersja rudego, nie należy do najlepszych

8t - Dobra lufa, pancerz całkiem całkiem i do tego bardzo niski. Jeden z lepszych medów tego poziomu.

9t - Też całkiem dobry, 

10t - świetna wieża, dobra lufka, mobilny.

Opublikowano

Aktualnie najlepszy 10 tier z medów to japończyk.

Grind lini jest  umiarkowanie przyjemny.

Warta polecenia jest także 2 linia niemieckich medów(leo1)

Ruskie medy nie powalaja ale dla mniej doświadczonego gracza to optymalna linia. Brytole odradzam

Opublikowano

Ja polecam chinskie medy

6t typ t34 to odpowiednik rudego, mobilny przyzwoite camo i dzialko

7t t34-1 twarda wieza, niska sylwetka,mobilny, dobre camo i dzialo

8t t34-2 jak wyzej

860331433165800174608.png

Opublikowano

Brytole są nawet nawet.

6 - fun, fun, fun, szybki, zwrotny, szybkostrzelne i celne działo, dobre camo

7 - wolniejsza wersja cromwell'a, chodzi o to aby wychylić wieże i doprowadzać wrogów do nerwicy waląc im w weakspot'y zanim oni zdążą w ciebie wogóle wycelować

8 - średnio mobilny, za to nieźle opancerzony i ma magiczne działko

9 - to co wyżej tyle że lepiej

10 - to co wyżej tyle że lepiej

Opublikowano

Brytole są nawet nawet.

6 - fun, fun, fun, szybki, zwrotny, szybkostrzelne i celne działo, dobre camo

7 - wolniejsza wersja cromwell'a, chodzi o to aby wychylić wieże i doprowadzać wrogów do nerwicy waląc im w weakspot'y zanim oni zdążą w ciebie wogóle wycelować

8 - średnio mobilny, za to nieźle opancerzony i ma magiczne działko

9 - to co wyżej tyle że lepiej

10 - to co wyżej tyle że lepiej

Na temat 8t się wypowiem, ponieważ jest to aktualnie mój ulubiony czołg.

Mobilność - Racja, przeciętna. 40Km/h mi to wystarcza

Pancerz - Na kadłubie brak. Nie da się od niego odbić, ani nie przebić.

Wieża - Więcej magi niż w maj lityl pony. Od osłony 3 dingi pod rząd od Foch'a. 6-8t mają ogromne problemu z przebiciem tego, czasem i 9-10t. Do tego 10 stopni depresji sprawia go idealnym do hulldowna. 

Działo - Ogromna penetracja, która bez problemu przebija Xt. Bardzo szybko skupia, celne. +/- 200 co 7 sekund sprawia, że jest to mój ulubiony czołg. Te 200dmg nie jest jakieś op, ale w ciągu bitwy te 3k przy udanej bitwie to norma. 

Wady - Papierowy kadłub, DPM jaj nie urywa, często pada magazyn, duży, podatny na artylerię i to chyba tyle.

Żeby nie robić nowego tematu i nie spamować , co powiedzie o lini z panterą (Chodzi o tę niemiecką linię medów)

Dobra linia E-50 jest świetnym czołgiem do taranowania. E-50M też jest świetny. Panterki nie znam, ale słyszałem o niej dużo dobrego. Na polu bitwy zbyt dużej krzywdy mi nie robi, ale może dlatego, że mało osób nią gra. Nie jest na pewno op, ma swoje wady. 

Opublikowano

Na temat 8t się wypowiem, ponieważ jest to aktualnie mój ulubiony czołg.

Mobilność - Racja, przeciętna. 40Km/h mi to wystarcza

Pancerz - Na kadłubie brak. Nie da się od niego odbić, ani nie przebić.

Wieża - Więcej magi niż w maj lityl pony. Od osłony 3 dingi pod rząd od Foch'a. 6-8t mają ogromne problemu z przebiciem tego, czasem i 9-10t. Do tego 10 stopni depresji sprawia go idealnym do hulldowna. 

Działo - Ogromna penetracja, która bez problemu przebija Xt. Bardzo szybko skupia, celne. +/- 200 co 7 sekund sprawia, że jest to mój ulubiony czołg. Te 200dmg nie jest jakieś op, ale w ciągu bitwy te 3k przy udanej bitwie to norma. 

Wady - Papierowy kadłub, DPM jaj nie urywa, często pada magazyn, duży, podatny na artylerię i to chyba tyle.

Dobra linia E-50 jest świetnym czołgiem do taranowania. E-50M też jest świetny. Panterki nie znam, ale słyszałem o niej dużo dobrego. Na polu bitwy zbyt dużej krzywdy mi nie robi, ale może dlatego, że mało osób nią gra. Nie jest na pewno op, ma swoje wady. 

No tak , wada 85mm z przodu i weakspot , ale za to fajna lufka.

Opublikowano

No tak , wada 85mm z przodu i weakspot , ale za to fajna lufka.

Ta, ale to nie zmienia faktu, że czołg dobry. Polecam tą linię. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...