Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo poważny problem

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram od ostatnich wakacji gram jak lvl 1-5 to zalezy od rundy mam 30lvl 102postacie i ja normalnie nwm jak ja ma sie nauczyc grac, môj poziom spada zamiast sie podnosić... moi koledzy zaczeli grac w tym samym czasie co ja i graja o 1000000 razy lepiej niz ja... dla nich penta to nic dla mnie to jakbym pente zrobil to kurde "CUD i Najlepszy dzien mojego zycia" serio... zrobilem pente raz i nie wiecej... Nwm czy fps daja cos do grania ale gram na 30-80.Niby oglodanie live cos daje ale ja tego nie rozumiem co mi da oglodanie jak ja nic nie robie...za szczere i pomocne odp daje+

Opublikowano

Patrząc na Twoje poprzednie tematy widzę, że musiałeś używać bola:>. Farma, kille, wygrane dzieki BOLOWI to nie skil. Przestań grać a tym gównie, zrób sobie nowe konto i ucz się grac od nowa bez oszustw bo to po prostu nic Ci nie da oprócz zwykłych wygranych po których i tak się nie nauczysz NIC!. 

Opublikowano

Pooglądaj jakiś youtuberów, np thenitrozyniak, biednyciastko czy jakieś zagraniczne filmy. najlepiej to naucz się wszystkiego od początku last hit itd. pooglądaj filmy uważnie, najlepiej biednegociastka, on tam dużo lasthituje mówi czasami o różnych rzeczach w lolu,dużo się biją mniejwiecej pokazuje jak się budować itd. polecam....

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Taka jest prawda że praktyka czyni mistrzem. Nie warto się zalamywać że przegrało się kolejny mecz z rzędu xD. Ja jestem w srebrze 3. Mmr mam takie niestety że gram z goldami a w teamie mam słabe srebra. I się przegrywa. Ale gra z kolegami pomaga ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pooglądaj jakiś youtuberów, np thenitrozyniak, biednyciastko czy jakieś zagraniczne filmy. najlepiej to naucz się wszystkiego od początku last hit itd. pooglądaj filmy uważnie, najlepiej biednegociastka, on tam dużo lasthituje mówi czasami o różnych rzeczach w lolu,dużo się biją mniejwiecej pokazuje jak się budować itd. polecam....

NITRO ?! NITRO TO JEST JEBANY BOLOWIEC -,- A wyfejmił się na yt bo zaczął nagrywać z isamu -.-

A co do tematu graj 4fun nie na siłę :D

Opublikowano

Spróboj "Cass Whooping" na dariusie, albo "Ryze To Challenger" na fiorze. DZIAŁA ZAJEBIŚCIE. Wczoraj wbiłem platynke (oczywiście bez bola (tylko na skryptach)) . Pozdrawiam . I nie zapomnij wody spuścić jak kupę zrobisz.

TurtleTheCat_na_44_2_logo.png

Opublikowano

Jezeli po prostu nie potrafisz grac to nie graj, nie zmuszaj sie bo nie ma sensu. Jesli na prawde juz MUSISZ grac, to ucz sie, pytaj sie lepszych co jak robic, nie probuj jakichs wlasnych bez sensownych Buildow czy innych rzeczy bo moze ci wtedy nie wychodzic. Staraj sie uczyc od innych jesli ci sie to nie udaje to oznacza, ze jestes NiePełnoSprytny. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

NITRO ?! NITRO TO JEST JEBANY BOLOWIEC -,- A wyfejmił się na yt bo zaczął nagrywać z isamu -.-

A co do tematu graj 4fun nie na siłę :D

a isamu bo zaczął nagrywać z fubu. jak by ktoś nie wiedział takie info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...