Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje najlepsze (free) scrypty na lux,Yasuo,zed,kasadin,vaigar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bede wdzieczny za linki :) chodzi aby dobrze robily combo bez bledow, najlepiej z okregiem zasiegu skilli i z ocenieniem pod postacia czy sciagne ja na combo itd

Opublikowano

@up czubie , widzisz tam skrypty do Yasuo ?  On poszukuje najlepszych , a nie podania linku do wszystkich.. czytaj ze zrozumieniem :)

@top , Yasuo - DatYasuo 4.9.9fix , reszty nie mam

Opublikowano

A czy ja mu musze podawać akurat skrypty do yasuo ?> akurat nie ma tam yasuo ale są do innych które on chce a tak trudno sobie znaleść w spisie ?

więc za przeproszeniem zamknij swoją buzie i sam zrozum sens tematu. nie jest powiedziane że musze dawać mu odpowiedz do wszystkich albo wogóle...

pomogłęm jak mogłem i tyle.

Opublikowano

ok dziekuje za ta liste :) czy te scrypty ktore sa tam wymienione sa najlepsze do danej postaci (free) ? 

Yasuo - DatYasuo 4.9.9fix  testowalem wlasnie bardzo fajnie ;) troszke we walce druzynowej sie gubi ale scrypt bardzo mily i przyjemny

Opublikowano

co do tego czy najlepsze sam musisz zadecydować skryptów do danej postaci może być dużo ale ty i tylko Ty decydujesz co jest dla ciebie najlepsze

zgadzam sie jednak chodzilo mi z najlepsza konfiguracja do kombo itd ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...