Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Będzie nerf Cassiopei?

TraktorZeWsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeczytaj sobie opisz najbliższego patchu jeżeli w nim nic o tym nie wiadomo to my też nic na ten temat nie wiemy...

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Budowniczy
Opublikowano

Hahaha serio dlaczego mialby byc ta postac no mowmy tak jest naprawde malo pickowana ma stopien trudnosci 100 , nie kazdy nia dobrze gra wiec sam sobie odpowiedz na pytanie...

Opublikowano

Czemu miałaby być nerfiona? Jak dla mnie to normalny champion.

Psst! Słyszeliście? Kha'zix dostaje buffa do DMG z Q i E, ale jak na razie na PBE. Wystraszyłem was?

Opublikowano

kupie sobie cass whooping i dostanie, zobaczysz

Ja już mam  :ninja:

@top dla czego miała by dostawać jakiegokolwiek nerfa? Nie jest ona prawie wcale pickowana, nie posiada dobrego burstu. Postać jak postać :3

Opublikowano

Ja już mam  :ninja:

@top dla czego miała by dostawać jakiegokolwiek nerfa? Nie jest ona prawie wcale pickowana, nie posiada dobrego burstu. Postać jak postać :3

Ale za to ma zajebisty poke.

Q+ E,E,E,E.

Zajebista do team fightów lecz niedoceniana.

Pewnie dla tego, że większość jej po prostu nie ogarnia.

Opublikowano

1 raz nią zagralem jedyna gre

Sam zrobilem quadre...

Na Dariusa Kha zixa i cos tam jeszcze nie pamietam.

Poprostu dobrze rzucone ulti plamki + spam..

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Cassio jest dość słaba, aż za słaba. nerf nie jest potrzebny :P i zapewne owego nerfa nie będzie :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Cassio jest dość słaba, aż za słaba. nerf nie jest potrzebny :P i zapewne owego nerfa nie będzie :)

Cass słaba? Pick Cass/Syndry to freewin, ale trzeba ogarniać = szanse na nerf 0%.
Opublikowano

Cass słaba? Pick Cass/Syndry to freewin, ale trzeba ogarniać = szanse na nerf 0%.

Nie zawsze, co trzeba mieć to beastlysyndra lub whooping cass ale cass kosztuje 15$ więc jebać tego sprzedajnego noobka :) 

Raczej nie dostanie, jest wiele postaci op które powinny dostać nerfa - kha, gragas, vi, nasus, lb. 

Opublikowano

Cass jest słaba, jej ulti ssie. To jest jeden z niewielu spelli z takim opóźnieniem i każdy dobry gracz z refleksem może łatwo uniknąć tego stuna.

To że BOL robi z niej bestie nie znaczy, że ogólnie champion jest mocny i OP.

Opublikowano

Nie zawsze, co trzeba mieć to beastlysyndra lub whooping cass ale cass kosztuje 15$ więc jebać tego sprzedajnego noobka :)

Co jest dziwnego w sprzedawaniu swojego dzieła? lol

Cass jest słaba, jej ulti ssie. To jest jeden z niewielu spelli z takim opóźnieniem i każdy dobry gracz z refleksem może łatwo uniknąć tego stuna.

To że BOL robi z niej bestie nie znaczy, że ogólnie champion jest mocny i OP.

może nie jest zajebista, ale dps ma dosyć dobry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...