Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaka postać?

paweleck9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam lvl 8,5 gram około tydzień, mam postacie (kupione) master yi (ogarnięta bardzo dobrze) gragasa (w 50-60%) i nasusa (grałem tylko jedną  rundę) jaką postać kupić coś takiego jak master yi doradźcie jaki na nią  build?? na gragasa wiem na mastera też :D tylko nie na nasusa. 

Opublikowano

Osobiście polecam Jax'a.

Postać naprawdę jest twarda. Daję Ci gwarancję, że będzie Ci się nim świetnie grało.

Robi naprawdę świetny dmg i jest przydatny w teamie.

Spróbuj tej postaci. Nim się chodzi na topa. ;)

Opublikowano

Renekton.

+2x dasch

+twardy

+całkiem duży dmg

+bez many

+za furie dodatkowe bonusy ze skili

-słabnie w late

Lub trynda, którego wymienił kolega wyżej.

Opublikowano

Kogoś jak Master Yi? Trynda... Po części Irelia i nie wiem czy mogę ich zaliczyć, ale myślę że jeszcze Jax i Yasuo. 

@UP 

Każda postać polega na buildzie, nie ma postaci która ma DMG bez builda... No chyba, że chodzi o Early Game.

Opublikowano

Yasuo i Fiora najbardzej przypominają mi mastera. Renekton, Tryndamer, jax to dobre postacie. A nasus... gram nim od zawsze 200 gier rozegrałem może nim i nadal nie wiem jak się go robi :D Zawsze coś brakuje. Poza tym to offtank więc musi się składać zależnie od przeciwników i swojej drużyny, ale niezbędnymi przedmiotami są: oblicze ducha i shen. Ja polecam na nasusa:

trójce, oblicze ducha, buty merkurego(choć tu problem, bo tabi ninja są o wiele tańsze, więc kupuj zależnie od przeciwników), tarcza randuina, lodowy młot, sztandar Zeka. Jednak nasusa można zrobić na różne sposoby, raz złożyłem ostrze nieskończoności i kryty z q 2500 :D (na wrogich postaciach! Kochane e co przebija pancerz :D

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

Kogoś jak Master Yi? Trynda... Po części Irelia i nie wiem czy mogę ich zaliczyć, ale myślę że jeszcze Jax i Yasuo. 

@UP 

Każda postać polega na buildzie, nie ma postaci która ma DMG bez builda... No chyba, że chodzi o Early Game.

chodziło mi czy składać na dmg czy skill 

Opublikowano

pozbieraj kase i kup sobie yasuo, ta postac jest nie do zabicia w pozniejszej fazie gry i latwo nią zrobic pente, polecam (MA OGROMNY DMG)

Opublikowano

pozbieraj kase i kup sobie yasuo, ta postac jest nie do zabicia w pozniejszej fazie gry i latwo nią zrobic pente, polecam (MA OGROMNY DMG)

jest chyba trudna do ogarnięcie, nie ?

Opublikowano

jest chyba trudna do ogarnięcie, nie ?

Nie jest tak trudny jak o nim mówią.

Wystarczy poprosić kogoś z teamu o wzięcie postaci z cc'kiem umożliwiającym ci użycie ulta, no i oczywiście musisz także ogarnąć castowanie huraganu z Q.

Postać jest dość łatwa, a potężna, mogę ci go spokojnie polecić.

928011413476457403957.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Katariną bardzo łatwo walnąć Penta Kill :)

Po Katarinie, polecam Ci kupić Talona :)

> Vernex <

Serwer Survival+Guild!

Minecraft 1.7.2!

Zapraszam :-)

Opublikowano

Najpierw niech chłopak ogarnie tego Jasia. Jak go ogarniesz troszkę to zapro 1vs1 twój Jasio vs mój main xD

2s6wxf4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...