Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plik BFP4f.dll do hacka Winject nie działa?

BatonikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Kiedyś miałem na BFP4F konto i program Winject i odpalałem sobie go i grałem na tym hacku ale potem rok temu nie chciało mi się w to grać i przez to zapomniałem hasła i miałem 2 razy format dysku. Więc zapomniałem hasła i straciłem konto ale ono ciągle jest ale nie znam hasła do niego. Wracając, gdy miałem już nowe konto zarobiłem sobie 5 lvl na każdym żołnierzu i po prostu nie wytrzymałem bo ciągle wszyscy mnie zabijali bo mieli tego haka. Więc ściągnąłem sobie ten program (Winject) i ten plik BFP4f.dll i jak go pobrałem avast chyba mi go zablokował bo powiedział że to podejrzany plik, ale jak już w tym programie wszystko ogarnąłem dodałem te 2 pliki tam gdzie trzeba, kliknąłem Inject + i coś mi wyskoczyło, jakiś error że coś nie tak. To chyba przez tego avasta -.- Więc co mam robić? :(

PS: Nie mogłem dodać screena bo plik był za duży :(

Opublikowano

To chyba przez tego avasta :( Chyba go odinstaluje i zainstaluje na nowo jak już zainstaluje tego BFP4f.dll Może to zadziała jak nie to niech ktoś inny mi pomoże :)

Opublikowano

Wyłącz avasta podczas takich czynności i nie będzie przeszkadzał + Z tego co pamiętam  to ten hack już dawno nie działa  :P

Opublikowano

Czy dobrze się wczytałem ? Twierdzisz że wszyscy grają na hackach ? Sorry ale ja osobiście cheaterów widuje raz na miesiąc .

A odnośnie hacka to nie polecam, i tak zaraz dostaniesz bana i skończy się twoja zabawa w niszczenie innym życia.

Opublikowano

Bez skilla jesteś. Każdy gra na hackach? Grałeś na oficjalnym. A ten hack jest wykryty i nie radzę niszczyć życia innym.

Opublikowano

Czy dobrze się wczytałem ? Twierdzisz że wszyscy grają na hackach ? Sorry ale ja osobiście cheaterów widuje raz na miesiąc .

A odnośnie hacka to nie polecam, i tak zaraz dostaniesz bana i skończy się twoja zabawa w niszczenie innym życia.

Heh twierdzisz że ja mam innym utrudniać życie WIESZ ILE JEST CHEATERÓW W TEJ GRZE wierz jak to wkurwia?

Spróbuję wyłączyć tego avasta jak nie będzie działać to ja to pierdole... Lub może ktoś inny zna sposób na to?!

Opublikowano

Dodaj do Twojego słownika bf:p4f termin "skill"

Coś czego nie masz

Będziesz próbował grać na cheat'ach

Będziesz tracił kolejne konta na tym wykrytym hack

Uwzględnij że w tej grze są ludzi co grają "jakby używali cheat'ów"

Ten hack co chcesz uaktywnić jest już wykryty ponad rok, jak napisał @Maratair aka Baku :p

Chcesz trafić na tą liste? 

w21698.jpg

Jesli nie to ucz się grać od podstaw BEZ CHEATÓW

Opublikowano

Dodaj do Twojego słownika bf:p4f termin "skill"

Coś czego nie masz

Będziesz próbował grać na cheat'ach

Będziesz tracił kolejne konta na tym wykrytym hack

Uwzględnij że w tej grze są ludzi co grają "jakby używali cheat'ów"

Ten hack co chcesz uaktywnić jest już wykryty ponad rok, jak napisał @Maratair aka Baku :P

Chcesz trafić na tą liste? 

w21698.jpg

Jesli nie to ucz się grać od podstaw BEZ CHEATÓW

@Rocky. Chce ci przypomniec ze to MPC - Multiplayer cheats

TONV8iZ.png

Opublikowano

Wiem prosze pana, ale wg mnie w tej grze nie warto cheatować bo ludzie najpierw wydają sporo kasy a potem cheaty.

Np ja wydałem już prawie 1k na konto i mysłisz że zaczne cheat'ować? xD

Opublikowano

Jeżeli grasz na EA official, to się nie dziw, że hackerzy. Ja jeszcze ANI RAZU nie spotkałem hackera! Ani kurwa razu!!! Czaisz to?! Sam wydałem na tą grę dokładnie 1795,46zł i nie mam zamiaru hackerować... A jakoś mam co rundę staty 20-30/0-10 i co? Jestem hackerem?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

@Rocky. Chce ci przypomniec ze to MPC - Multiplayer cheats

Szacunku trochę, jak się do kogoś zwraca, to się pisze z Wielkiej litery, Moronie...

Heh twierdzisz że ja mam innym utrudniać życie WIESZ ILE JEST CHEATERÓW W TEJ GRZE wierz jak to wkurwia?

Spróbuję wyłączyć tego avasta jak nie będzie działać to ja to pierdole... Lub może ktoś inny zna sposób na to?!

Wiarę, to ja powoli tracę w ludzkość...

Co do tematu, to wyłącz avasta i firewalla z windowsa, btw możesz oszczędzić sobie i nam czasu i podać swój nick od razu. ;)

436951440626370320491.png

Opublikowano

Dobra, widać że nie wiecie że to forum jest dla cheaterów, więc po chuj piszecie takie komentarze bez sensu... Koniec Temat Zamknięty!!!

Opublikowano

Szacunku trochę, jak się do kogoś zwraca, to się pisze z Wielkiej litery, Moronie...

Wiarę, to ja powoli tracę w ludzkość...

Co do tematu, to wyłącz avasta i firewalla z windowsa, btw możesz oszczędzić sobie i nam czasu i podać swój nick od razu. ;)

Mowi moron mentor ktory pomoc nie umie :>

TONV8iZ.png

Opublikowano

W battlefieldzie się nie cheatuje. Bana dostaniesz nawet kilka minut po włączeniu gry. Nawet jeżeli masz drugie konto do hackowania, to gdy włączysz główne a nie przeinstalujesz gry, to dostaniesz na nim bana. Cheatuj sobie w minecrafcte, metinie czy innym lolu. W battlefieldzie się po prostu nie hackuje. Jeżeli po 5-10 grze nadal masz ujemne K/D i wszyscy Cię zabijają, to wiedz, iż się do tej gry nie nadajesz. Nie każdy potrafi grać w strzelanki, a za to nie każdy potrafi grać w metiny czy lole. Jeżeli faktycznie wkurzają Cię hackerzy (hackerzy. Nie gracze, którzy umieją grać) to graj na serwerach klanowych. Tam hackerów nie spotkasz. Unikaj EA Official.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

KURWA TEMAT ZAMKNIĘTY I RYŁO!!! NIE ROZUMIECIE ŻE TO JEST FORUM DLA CHEATERÓW NIE OGARY!? JAK NIE WIECIE TO NIE WCHODŹCIE TUTAJ KONIEC!!!

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

po prostu uruchom jako admin

Nie marnuj miejsca na dysku ten hack nie dziala. Sam probowalem ale nie dziala :<

działa tylko go punkbuster wykrywa 

a tak w ogóle czy po uruchomieniu haka kliknąłeś przycisk INS obok przycisku DEL który znajduje sie nad przyciskiem <--BACK SPACE a potem w tym menu za pomocą strzałek

ten hak jest troszke zawodny jeśli mamy najnowszego punkbustera bo jeśli mamy stary ze specjalna blokadą auto aktualizacji to można grać spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...