Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freaking good evade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ustawić fge aby omijało spelle nawet gdy trzymam spacje np u vayne? Bo gdy gram i nie trzymam zadnego klawisza to omija, przykladowo klatke morgany czyli cc, gdy mam spacje i kogos bije to skrypt sie tym nie przyjmuje że leci na mnie CC. Prosze o pomoc pozdrawiam.

Opublikowano

FGE podczas trzymania spacji omija tylko stuny / snery / spelle zagrażające twojemu życiu (q nidalee). Aby omijało wszytko w zakładce ze skillshotami przeciwników przestaw wszytki skille na wartość 2. Osobiście odradzam tego robić ponieważ podczas omijania zwykłych skillshotów podczas pościgu najczęściej stracisz fraga.

Opublikowano

FGE podczas trzymania spacji omija tylko stuny / snery / spelle zagrażające twojemu życiu (q nidalee). Aby omijało wszytko w zakładce ze skillshotami przeciwników przestaw wszytki skille na wartość 2. Osobiście odradzam tego robić ponieważ podczas omijania zwykłych skillshotów podczas pościgu najczęściej stracisz fraga.

No rozumiem Cię, tylko klatka morgany to również CC jednak gdy ją gonie ( testowałem na botach) zawsze mnie trafi tą klatką. Jeśli nie trzymałbym spacji to Vayne użyła by pewnie Q na bok .

Opublikowano

A omija ci normalnie spelle (z buta) czy tylko używa q na vayne?

Nie umiem właśnie tego wyczaić. Potrafie to ominąć z buta ale już sam nie wiem czy to FGE czy po prostu postać idzie za myszką bo za zwyczaj mam w tamtą stronę kursor.

Opublikowano

-.- Stań w miejscu, puść klawiaturę i czekaj aż poleci w ciebie skillshot. Jeśli ominie to FGE działa xD

Opublikowano

-.- Stań w miejscu, puść klawiaturę i czekaj aż poleci w ciebie skillshot. Jeśli ominie to FGE działa xD

W takim razie działa tylko po prostu słabo sobie radzi przy gonieniu przeciwnika. Temat do zamknięcia ;) Dziękuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...