Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawić moc tej rangi?

Sabat666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam rangę na ts3 np root, i chce nadać jej moc tak żeby nie mógł ktoś z ragą serwer admin mi jej zabrać, jak to ustawić w permissions??

Opublikowano

a jak to zrobić by nikt (admin oczywiście) nie mógł jakiejś rangi zbanować lub wyrzucić z serwa?? 

Ustaw uprawnienia:

i_client_needed_ban_power
i_client_needed_kick_from_server_power
i_client_needed_kick_from_channel_power

Na wartości większe niż admini mają ustawione.

Opublikowano

Ignore bans mam, została jeszcze tylko jedna rzecz do ustawienia:

Jak to zrobić żeby ja jako np head admin zbanuje typa, to żeby typ z rangą admin nie mógł go odbanować ?

Opublikowano
b_client_ban_delete

musi być odznaczone aby nie mógł usuwać banów, jeśli dasz mu tylko:

b_client_ban_delete_own

to będzie mógł usuwać nadane przez siebie bany.

SZUKASZ POMOCY ?

NAPISZ DO MNIE!

HTML CSS STAWIANIE SERWERÓW GIER/GŁOSOWYCH |  STAWIANIE STRON WWW  TEAMSPEAK3

Jesteś zainteresowany współpracą ze mną? Pisz na PW!!!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

witam a czy jest tak jak na you tube przedsawiane rózne programy proste do nadawnia uprawnies typu  S  

lub jak nie majac ich tylko jako zwykły zweryfikowany użytkownik  nadac sobie jak najprosciej  uprawnienia tego typu 

zaznaczam ze nie jestem znawca permisji raczej ale wiem ze kolega koledze przez zdalny pulpit zrobił najwieksze uprawnienia anty bana i nawet admin nie mógł go zbanowac bo zaraz wracał jak bumerang )) 

jesli jest jakis prosty sposób to prosił bym w jak najprostszy sposób i chyba rozpiske tego bowiem niewiem jak to opisac ))

za ewentualną pomoc szczegółową bede bardzo wdzięczny ))

pozdrawiam serdecznie )

Opublikowano

nie   S dostaje   tylko zalezy czy sa  dane osoby żartobnisie i ja albo wezma albo bawia sie windą   jednak  kolega niewiem jak to zrobił ale anty bana mam z którym nie moga sobie poradzic i S też nie moga wziasc  ogromna wsciekłosc wiec chyba odpuszcze to S raczej dla spokoju zdejme ))) a moge miec w kazdej chwili takze pomogły mi porady dziekuję bardzo . kolege nimi zainteresowałem i on tam cos porobił za z żartobnini  zmienili sie  w wsciekłych ale nie szybkich ))

pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...