Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za Yangi?

pio16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was takie pytanie. A natomiast jeśli dajmny na to założe nowe nie powiazanne z innymi mioimi kontami konto i kupie yang za które w ciagu 2h kupie jakis item i przeloże item na swoje główne konto, to można to wykryć i zbanować moją główną posatć.... A jeśli tak to jest jakiś sposób, żeby uniknąc bana?

Opublikowano

Za to nie ma możliwości dostania bana :)

Na pewno nie dostaniesz spokojnie bez obaw, ty kupujesz złoto, i przekładając je na inne konto dalej należy do ciebie :)

Nie prawdaż?

Opublikowano

Ban za kupno yang są bardzo rzadkie.

Żeby takowego bana dostać to musiałbyś się postarać.

Tworzysz nowe konto->po kupnie yang przekładasz na swoje konto i nie boisz się o bana.

Opublikowano

A jak to jest z kupnem przedmiotów na allegro ? Jak kupie przez posatc niepowiazana i przeloze na glowne konnto to dostane bana czy nie ? Bo słyszalem ze sprzedający może zakapować do supportu tak ?

Opublikowano

Co ty pierdzielisz :D Jak by sam dał ziomek na suppa , że widział jak kupywałeś yangi ty i on byście zostali udupeni .

Kup normalnie z głównego konta gdzieś obok biologa i już po sprawie . z 15 x tak kupywałem yangi i 0 bananów

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

A jak to jest z kupnem przedmiotów na allegro ? Jak kupie przez posatc niepowiazana i przeloze na glowne konnto to dostane bana czy nie ? Bo słyszalem ze sprzedający może zakapować do supportu tak ?

Może. Ale wtedy sam może wpaść, bo skąd by wiedział, że akurat na to konto, kupujesz dany item z allegro?

Tak samo jak w przypadku yangów - mała (bądź znikoma) szansa na bana.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

On nigdy nie pójdzie do supportu, ponieważ wtedy on też zostanie zabanowany. Nie dostaniesz bana. Za yang jest mała szansa, że bana dostaniesz.

Opublikowano

Ban za kupno yang są bardzo rzadkie.

Żeby takowego bana dostać to musiałbyś się postarać.

Tworzysz nowe konto->po kupnie yang przekładasz na swoje konto i nie boisz się o bana.

Nawet jeśli, to w logach jest zapisane, ze kupił głównym z tamtego, a na tamtym koncie od sprzedawcy.

Sprzedający nie zgłosi raczej, z racji iż dostałby sam bana, a wiadome, że on ma z tego zysk, a jeśli by zgłaszał, to by tracił kupców, więc to jest oczywiste, że on tego nie zrobi.

Wracając do tematu, bez obaw kupuj, nikomu nic nie mów i będzie dobrze, są takie wysokie ceny itemów, albo zysk z sklepu.. 

Opublikowano

Zdecydowanie nie otrzymasz bana. Jest to handel wymienny, więc nie ma takiej możliwości :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Tak tylko straszą by nie powtórzyła się sytuacja z hiperinflacją. Znam wiele osób, które kupowały i pewnie wciąż kupują yangi. Powszechne jest, przerzucanie sobie ze sklepiku np na główną postać yangów by coś kupić i na odwrót więc jeśli GM zaryzykowałby bana w takiej sytuacji a poszkodowany udowodnił by swoją niewinność... można się domyślić co dalej. Na blokadę z powodu kupowania czegoś na allegro jest bardzo mała szansa, musieli by mieć wystawionego sprzedawcę, którego "obserwują" a w to raczej wątpię gdyż jak już wspominałam dużo osób kupowało yangi i kupuje nadal bez komplikacji.

Opublikowano

Nie ma żadnych szans, że cie zbanuja. A skad beda wiedzieli, ze kupiles a nie np dostales? Chociaz oni tego i tak nawet nie sprawdza.

Opublikowano

Szanse są bardzo nikłe, wystarczy być cicho, dogadać się ze sprzedawcą, on nie doniesie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Również kupowałem yangi i nie ma się niczego obawiać, ja nawet główną postacią je odbierałem w zaludnionym miejscu i uwierz że nikt się nie domyślil, no bo jak? Postaraj się żeby kupować od sprzedawcy który ma 99%-100% pozytywnych komentarzy i ma ich dużą ilość. No i oczywiście siedź cicho, nikomu nie rozgaduj że coś kupiłeś ale chyba aż taki głupi to nie jesteś.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Administracja nie banuje już za takie rzeczy, jak by nie patrząc na PL zostały resztki graczy.

Do tego te yangi w IS - KPINA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...