Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z transakcją Mopay

67bodyproeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , załadowałem kartę za 30 zł + miałem na karcie 1,25 .Zakupiłem pakiet 6050 nx miałem na koncie (31,25) rozmowa trwała około 3:30 i na końcu całkowicie mnie rozłączyło i na koncie pozostało 0,45 groszy. Lecz nie rozłaczyło mnie z mojej winy ponieważ nikt nie ruszał telefonu ( tak zasieg był cały) bo spoglądałem co chwile lecz nie ruszałem i po tym wyskoczył mi taki błąd

Your transaction has been cancelled or has failed due to an error of the payment service provider.
    If you want to check whether your transaction was successful, please visit the transaction log

Napisałem ticketa i mam teraz do was takie pytanie czy dadzą mi nx czy po prostu napiszą , ze to z mojej winy?

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

Skoro to nie z twojej winy to powinni Ci dodać Nexon Cash, poczekaj na ich odpowiedź, wtedy możemy gdybać czy być czegoś pewni ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

na pewno nie z mojej :) zostało mi na koncie 0,45 zl . Wiec jak by było za mało środków to doszło by do 0.00 zl

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

na pewno nie z mojej :) zostało mi na koncie 0,45 zl . Wiec jak by było za mało środków to doszło by do 0.00 zl

Racja, tak jak mówiłem- pozostaje czekać na odpowiedź ze strony supportu.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...