Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aquapark Wrocław

McLeoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam do Was takie małe pytanie. Chcę w przyszły weekend wybrać się z moją dziewczyna do aquaparku we Wrocławiu. 

Moje pytanie brzmi następująco. Mamy po (rocznikowo) 17 lat. Czy będzie problem z zakupem biletu ulgowego czy też normalnego ? Bo mam 200 kilometrów i nie chcę jechać na darmo ;) 

Dziękuję z góry !

simply.4557.gif

Opublikowano

W tym wieku powinieneś wiedzieć że ulga obowiązuje do UKOŃCZENIA 18 roku życia, jeśli miałeś już 18 urodziny to musisz kupić normalny bilet

1363095337-U286162.png
Opublikowano

W tym wieku powinieneś wiedzieć że ulga obowiązuje do UKOŃCZENIA 18 roku życia, jeśli miałeś już 18 urodziny to musisz kupić normalny bilet

Nie chodzi tutaj o to. Chodzi tutaj o zakup biletu ogólnie. Bo spotkałem się raz z taką sytuacją, że nie mogłem zakupić biletu bez osoby dorosłej. 

simply.4557.gif

Opublikowano

Tam od 13 lat chyba już bez opieki wpuszczają z tego co pamiętam :3 Ja byłem nie raz z kolegami w gimbazie jak byliśmy i nie było problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...