Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4 - Pobieranie

leper1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , jest możliwe że Bf 4 z płytą zainstaluje się szybciej niż bf 4 z kodem na origin?

(Obecnie pobieram bf4 w Originie i dość mozolnie to idzie z moim internetem)

x

Opublikowano

Oczywiście, że tak.. Z Origin pobierasz pliki instalacyjne etc, a na płytce już to wszystko masz czyli te 24 gb, potem zostaje tylko instalacja ;)

Opublikowano

@Miksterek

Nie zostaje tylko instalacja ale też ściąganie aktualizacji.

Ale instalując grę z płyty zrobisz to szybciej niż ściągając, chyba że masz bardzo szybki internet wtedy szybciej będzie ściągnąć. Ale i tak po instalacji z płyty zostaje ci kilka GB ściągania aktualizacji.

Opublikowano

Tak Origin mam już 71% Pozostało 01:25:50 A prędkość pobierania to 1.50mb/sek Więc nwm czy wyczekać tą godzinke czy na szybko z Płyty zainstalować... Bo przyznam się że mnie nosi tutaj :X

Opublikowano

Niemożliwe.. ;) Na płycie są już wszystkie pliki potrzebne do instalacji, więc jak mogłoby się pobierać  :P  Tylko te aktualizacje jak kolega troszkę wyżej wspomniał.

Opublikowano

A ja jak instalowałem z płytek to też z neta się pobierało 24GB ... o co tutaj chodzi o.O

Origin ma w tym miejscu na myśli prędkość zapisu danych na dysku :)

Ja osobiście kupiłem BF4 wersję przedpremierową (2 miechy po premierze) i zainstalowałem, po czym czekała mnie aktualizacja o wadze 1,4 GB. Ale to i tak lepsze niż ponad 20GB..

5omic072lr6b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...