Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o ocene

KeloOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam bloga :

game-bloog.blogspot.com

i nie wiem czy fajnie wygląda. to nie reklama bo nic tam nie ma , proszę o pomoc co zmienic co dodac itp

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Witam, blog prezentuje się fajnie, ale nic poza tym. Nie ma nic do oceny bo jak sam wspomniałeś nic tam nie ma ( więc co mamy oceniać?! ). Poza tym szablon jest kogoś innego lub uzyskałeś go za darmo, dobrze by było gdybyś napisał własny i dodał pare postów.  Co do wyglądu, to również uważam że trochę za jasno. 

666

Opublikowano

Dziękuję za Odpowiedzi. Ten szablon daje google, ale bardzo go zedytowałem, jaki polecacie kolor na tło :) ?
PS BLog nie będzie o margonem, o różnych grach  :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dziękuję za Odpowiedzi. Ten szablon daje google, ale bardzo go zedytowałem, jaki polecacie kolor na tło :) ?

PS BLog nie będzie o margonem, o różnych grach  :)

Możesz zrobić jakąś składankę z tapet typu FPS, RPG itp.

Opublikowano

Moim zdaniem szablon jest zdecydowanie za jasny. Jeśli tworzysz bloga pod tematykę gier itd. bardziej pasowały by do tego jakieś ciemniejsze kolory. Szkoda też że nie skorzystałeś z jakiegoś lepszego silnika np. WordPress , który ma o wiele więcej funkcji,szablonów jak i również możliwości. Nie mniej jednak życzę powodzenia w projekcie. Od czasu do czasu będę odwiedzał i z miłą chęcią poczytam jakieś artykuły. ;)

Opublikowano

Dziękuję. Chodzi tylko o wygląd :)

Jaki kolor na tło proponujecie ?

Co myśłicie o tym tle co jest?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Bardzo ładny i dizajnerski tylko naglowek z tą syfiastą pomaranczowa czcionka bym zmienil :) tak to wszystko ekstra

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

U mnie nic sie nie zmienilo- pomaranczowy naglowek, fajny dizajn i zero zmian od wczoraj :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...