Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack na GC i RP

TwójOjciec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, widziałem na yt kilka filmików z tymi hackami, ale jak chciałem ściągnąć to jakieś oferty mi się pokazywały i nawet jak kilka razy wypełniłem to i tak nic z tego ma cie jakiś 100% sposób na shakowanie sobie GC i RP? A może Cheat Engine?

Opublikowano

Po 1 cheat engine nie działa bo on działa tylkowizualnie

Po 2 musiałbyś się włamać na serwer bo tam są dane dotyczące waluty, a jest to przetępstwo i jest ścigane przez organy władzy ;) nie raziłbym nawet próbować.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ponoć te oferty po jakimś czasie zaczynają działać. Sprawdzał ktoś ?

Proszę nie reagować na ten post. Nie odpisywać ani nie komentować, dziękuję.

//Maratair

530lfm.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie da się hakować GC i RP. Cheat engine jak będzie działać, to tylko wizualnie. Te niby płatne haki to ściema. Ludzie bawią się w coś takiego, żeby sobie zarobić. Wrzucają na stronę jakiś plik i podpisują go jako plik, który mógłby być często wyszukiwany. Ty płacisz, oni dostają hajs, a Ty jesteś stratny. Wiem, bo mój kumpel się w coś takiego bawił.

5nq9.jpg

Opublikowano

Witam Ponawie znalazłem coś takiego u jednego gościa na chomiku nie wrzucam i niezakładam tematu podam link

i ocencie czy to cos jest watry ten chet. Ja nie chetuje ale i nie potempiam cheterów hyba że na wallHacku :)

to link na tego Chomika

http://chomikuj.pl/HackiDoGierMetinShaiyaitd/Hack+Ghost+Recon+Phantoms

a to skan czy obrazaek jak wolicie

http://s7005.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=0GbCXDNBFdyI2N_lBErAL9rcR_JwjVPhAzSXJatMXokuihqZ1pIH31PkBy6fFMzVvXLW7PnKYaEtBy72wn5u2WsOy_PXLvqlnA07kYBxprU&pv=2

Nie wiem czy działa to nie moje facet ma za darmo tranfer bo mi nic nie pobrało podaje bo może wam sie Sprzydac

Jak coś to sorki. jesli zle napisałem

Opublikowano

Konjex tego spamu. Jeśli ktoś jeszcze będzie spanowal to dostanie blokade na posty.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...