Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak wprowadzić polskie znaki?

EroQs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak zrobić żeby na chacie dało się pisać litery typu ł,ą,ę ???? 

67000398651719523803.png

Opublikowano

Da się... Od czasu gdy zaktualizowali LWJGL można pisać w unicode.

The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna

Opublikowano

Jeżeli chcesz zmienić z języka standardowego na Polski (gdzie są polskie znaki) wejdź w Options -> Language i poszukaj Polskiego ;)

Sieć serwerów Minecraft
Serwer Minecraft IP: play.myotherworld.net

HnS, Survival, FreeBuild, Parkour, MiniGry, Strzelnica, SkyBlock, AntFarm, Walls, TNTRun, Prison, Craftown oraz WIELE
logo_m.png

Opublikowano

Dowiedziałem się dziśaj ze w KeiNett luncher są polskie znaki :)

Opublikowano

Dowiedziałem się dziśaj ze w KeiNett luncher są polskie znaki :)

W każdym launcherze już są :P Od wersji 1.6 można ich używać normalnie ;p

Opublikowano

W każdym launcherze już są :P Od wersji 1.6 można ich używać normalnie ;p

Tak...nawed nie wiedziałem :P chociaż ostatnio bawiłem się z luncherami bo chciałem sobię pograć na 1.7.4...(kiedy wbiłem na serwer to mi się tak lagowało ze nawed nie mogłem wpisać „register hasło hasło” :P)
Opublikowano

Siemka napisze pytanie tutaj bo nie chce robic kolejnego tematu : jakie sa minimalne wymagania w mc 1.7.2 ? A jezeli nie ma oficjalnych wymagan to napiscie tak jak myslicie . Sory pisze na klawiaturze opery mobile ktora nie ma polskich znakow w komorce :\

Opublikowano

Z tego co zauważyłem, to da się pisać polskie znaki od 1.7.2, może ktoś wyżej to wspominał, ale nie czytałem tych wypowiedzi :D

Jest także plugin wprowadzający polskie znaki.

Opublikowano

Siemka napisze pytanie tutaj bo nie chce robic kolejnego tematu : jakie sa minimalne wymagania w mc 1.7.2 ? A jezeli nie ma oficjalnych wymagan to napiscie tak jak myslicie . Sory pisze na klawiaturze opery mobile ktora nie ma polskich znakow w komorce :\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...