Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

string "LoadVIPScripts...(Ryze)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam skrypta MadRyze, + FGE.

Z tym, ze jest problem, niby wyskakuje info, ze zaladowalo, ale w grze wyskakuje error (string "LoadVIPScripts... cos tam cos tam) no i nie dziala.

Jak by ktos byl an tyle mily i podrzucił dobry działający skrypt do Ryze i Cassio (free user), oraz wszystko co potrzebne do niego, czyli autocarry (czy jak mu tam) wszysciutko, co musze do pustego BOL'a wrzucic, zeby uzywac danego skryptu, oraz w kilku slowach gdzie i pod jaka nazwa wrzucic.

Oraz z FGE mam problem, ta sama sytuacja...

Opublikowano

ten error wyskakuje wszystkim bez vipa ponieważ jest to spowodowane błędem w którymś wbudowanym libku - skrypty tak czy tak powinny normalnie działać

Opublikowano

lecz nie działają

w scripts mam tak:

MadRyze.lua

FGE.lua

Cassiopeia.lua

w common:

FSL.lua

old2dgeo.lua

SidasAutoCarryPlugin - Cassiopeia.lua

SidasAutoCarryPlugin - Ryze.lua

wiec raczej w nazwach wszystko dobrze, efg to ten ktory wczoraj mi wyslales wrzucilem, do tego MadRyze. Lecz nic nie poleci...

A jak w bol'u pobiore skrypta do ryze/katy to one działają bez zadnych problemow, i 0 error'ow, a tak jak mowilem, recznie wgrane efg czy madryze totalna klapa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...