Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja oraz uninstall CoD`a 4: MW

SFloder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakiś czas temu miałem na kompuetrze CoD`a 4: MW. Usunąłem go i jakieś dwa dni temu chciałem go zainstalować. Włożyłem płyte i jak się włączył autorun, to wyskoczyło odrazu "Play Singleplayer, Play Multiplayer, Unistall", chociaż go nie miałem na komputerze. Klikałem Unistall i nic wyskakiwało.

Otworzyłem folder z płytą (PPM - Otwórz) i włączyłem setup. Włączyłem MultiPlayera i od razu wyskakiwało "Program iw3mp.exe przestał działać...". Postanowiłem, że zrobię reinstal. Klikam "Uninstall Call of Duty® 4 - Modern Warfare" to wyskakuje:

swbzbm.jpg

Wie ktoś w czym może być problem?

Dodam, że SinglePlayer działa bez problemu, lecz ja chcę pograć na MP. Z góry dziękuję za udzieloną pomoc.

Pozdrawiam, SFloder.

Opublikowano

Zainstaluj jeszcze raz tym setup.exe, po zainstalowaniu wejdź do panelu sterowania/zarządzaj urządzeniami audio/nagrywanie i tutaj włącz miks stereo. Do tego podłącz mikrofon lub byle co pod wejście na niego. 

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

@up Co to ma do rzeczy? Nic to nie pomoże ..

@topic

Też tak miałem , usunąłeś CoD'a normalnie , nie odinstalowywując go , nie? :D Ściągnij revo uninstaller , usun , jesli to nie zadziala to spróbuj w ccleanerze , jak to nie zadziala , to usun coda z rejestru.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...