Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cassiopeja JAKCASS, Ranked 1/12/3...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grałem właśnie pierwszego rankeda ze skryptem JakCass przeciwko Malzaharowi. Moje staty to 1/12/3.. Pierwszy raz od 3 miesięcy zje***** mojemu teamowi gre, bo bez bota potrafię mieć nawet 20/2.. Nie wiem co robie źle. Proszę o pomoc. Farmiłem Cassiopeją głownie z V z trzech skilli, jak robiłem combo przytrzymując spacje, to przeważnie padałem. w 28 min miałem zaledwie 100 farmy. Jak trzymałem X to zabijała 1 na 5 minionów. Posiadam w tym również SAC, AntiWard, MiniMap timers i FGE, który ani razu w całej grze nie użył Flasha, aby uciec przed ultem Ezreala :/. Proszę o pomoc, jak ktoś by mi mógł powiedzieć jak tym najlepiej farmić, skonfigurować, albo dał gotową paczkę ze SKONFIGUROWANYMI skryptami do carrowania Cassiopeją, to byłbym wdzięczny. Dodam, że mam Silver 2.

@PS

Nie ciśnijcie, że jak mam 20/2 to mam grać bez bota, bo mam problem z wyjściem z silvera, a BOL byłby dużym ułatwieniem, aa i nie mam vipa.

Opublikowano

Jak lepiej grasz bez bola to po co na nim grasz ? Nie rozumiem.

Ps. Trzeba też umieć grać na bolu :) Bol to tylko combo a unikanie skillshotów itd to zalezy od cb a nie od bola więc jezeli przegrales byłeś chujowy..

Opublikowano

Pomoże ktoś z konfiguracją?

@2x UP

Dzisiaj odpaliłem, miałem update i wszystko śmiga, skrypt raczej ludzie chwalą a FGE chyba mi nie działa, dlatego prosiłem kogoś o paczkę.

@UP

Czytaj co napisałem w "PS."

@Topic

a i dodam jeszcze, że 2 razy zultowała na miniony jak trzymałem bodajże V.

Opublikowano

@up

nie mogła zultować, to niemożliwe.

@topic

Do bola też potrzeba 1 fajnej rzeczy, mózgu.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Po pierwsze człowieku jak jesteś noobem który gra BoL'u

Po drugie jesteś takim noobem że właśnie przez cb twoja drużyna przegrała na BoL'u

Po trzecie spacji się na BoL'u nie trzyma tylko klika ją ...

Po czwarte jak lecisz na kolesia na 1lvl z BoL'em bo myślisz że wygrasz to się mylisz :D

Po piąte usuń wszystko i wgraj od nowa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...