Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kawa i piwo

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o tych obydwóch napojach ? Wiele osob je pije.Jak nie piwo  to kawe,jak nie kawe to piwo.

Ja obydwoch probowalem... ale niemoge ........

Piwo i kawa dla mojego podniebienia jest strasznie gorzkie/gorzka.I nienawidze przez to pic tych napojow :P

Wam smakuja ? Od pierwszego razu kiedy sprobowaliscie smakuja ? 

ie068n.jpg
Opublikowano

Piwa nie pilem, kawa ochyda :(

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To zależy ile masz lat xD

Niektórzy mają nawet 20 lat i nadal nie smakuje im kawa :) TO przyjdzie z czasem.

Dokładnie, też nie lubiałem kawy, a teraz to piję od czasu do czasu.

Co do piwa, hmm, ciepłe piwo to jak zimny rosół, spróbuj zmrożone ;)

Opublikowano

Za kawą nie przepadałem ostatnio, ale w końcu się przekonałem i mogę bez problemowo wypić, a z piwem jak z piwem jak najdzie ochota też wypiję.

Opublikowano

Piwa próbowałem kilka razy i szczerze powiedziawszy wolę już te smakowe (pseudo) piwa, typu Lech Shandy.

A kawa tylko z mlekiem i cukrem, nie rozumiem jak moja mama może pić mocną kawę parzoną bez cukru. Raz takiej spróbowałem i aż mi mordkę wykręciło xD

Game Over

Opublikowano

Ja kawę z rana muszę wypić, ewentualnie na przemian z yerba mate ;) Polecam na prawdę jest lepsza od kawy.

A co do piwa... To lubię. Bardzo lubię piwo, ale nie lubię się opić piwem bo głowa mnie strasznie boli :D 

simply.4557.gif

Opublikowano

Kawy piję dziennie 2-3 czarne mocne i słodkie.

Piwo też dziennie ok 2-4 zdarza się więcej zależy od humoru.Bywają dni ,a nawet tygodnie że nie wypiję żądnego.

Pije za swoje.

Piję bo lubię.

Opublikowano

Kawy nie lubię, piwo ze znajomymi tak, samemu nie piję.

Opublikowano

Kawy nie lubię, piwo ze znajomymi tak, samemu nie piję.

Samemu tak nie smakuje jak z ziomkami :D

Za kawą sam nie przepadałem. Teraz uwielbiam. Piję praktycznie codziennie. Niekoniecznie "fusiatą" jak to mówią, ale rozpuszczalną z mleczkiem jak najbardziej.

Co do piwa - niektórzy wiedzą jak jest, piwo jest do towarzystwa, nie do upijania się. Więc jak ma się z kim napić to ochota sama przychodzi ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

zależy... każda kawa inaczej smakuje, i szczerze mówiąc mi smakuje jakiś rozpuszczalny " no name", żadne Jacobsy, Chibo czy inne gówna. 
A z piwem, to tak jak z kawą, niektóre są smaczne, a inne smakują jak crap. Kiedyś piłem Lecha, ale po jakimś czasie przestał smakować ( może nowa receptura, bo kumplom też zjebał się smak) w wakacje piłem Książęce ryżowe, ale była to jakaś edycja na lato albo inna cholera, reszta z serii "Książęce z gównem" mi nie smakuje... więc uprawiam Łomżing. 

Ktoś napisał że do smaku kawy trzeba "dorosnąć", że to przyjdzie z czasem... 
Nagle pojebie Ci się w główce, kubki smakowe odwrócą się dupą, i wszystko będzie smakowało inaczej 
=.=

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...