Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem/rejestracją

rastamaniek2bf4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem i postanowiłem poszukać porady na MPC. 

Postaram się jak najdokładniej opisać co się dzieję. 

Założyłem konto grałem wszystko pięknie. Niestety nie chciałem płacić na dodatkowe pole na żołnierza a zabrakło mi już żeby wybrać szturmowca. Założyłem drugie konto i już grałem. Tylko, że teraz żeby się zalogować muszę wybrać ZAPISZ SIĘ i założyć "nowe konto" czyli wpisuję dane z już teoretycznie założonego konta i dopiero przechodzi do strony z zalogowanym kontem. Nie przeszkadzałoby mi to, bo to chwila wpisywania i zrobione gdyby nie to, że nie mogę losować "Daily draw"... Co zrobić? Proszę o porady

Opublikowano

Spokojnie, jak wejdziesz na stronę gry to masz na górnym pasku miejsce na wpisanie email i hasła, lub nad "zapisz się" na górze masz " mam już konto, ...(i coś tam o logowaniu, nie pamiętam, musisz w to kliknąć , jak chcesz to dam Ci ss ale to później jak wstane.

Opublikowano

Jemu chodzi o to, że chce nowe konto, ale rejestruje się na mailu, na którym już ma konto.

Opublikowano

Nie, nie chodzi mi o to. Rozumiem, że nie można mieć dwóch kont pod jednym mejlem. Chodzi o to, że żeby grać muszę za każdym razem się zapisywać pomimo że konto istnieje to nie mogę się na nie normalnie zalogować. Biorę zapisz się, nick hasło i gram. Kończę na pierwszym kroku rejestracji i od razu przechodzi do okna wyglądającego jak po zalogowaniu się. Czy jest to zrozumiałe co piszę? Ciężko opisać taką sytuację...

Opublikowano

Omg jak wejdziesz na stronę gry to masz na górze takie coś:

post-962895-0-80459000-1393420049_thumb.jpg

Nie klikasz "zapisz się" tylko wpisujesz w zaznaczone miejsce e-mail i hasło, następnie klikasz "zaloguj się"

Opublikowano

przecież takich rzeczy nie trzeba nikomu tłumaczyć... mówię o tym, że wpisując tam gdzie chcesz login (email) i hasło wyskakuję błąd tak jakby konto w ogóle nie istniało a istnieje. hasła nie wpisuję źle.. 

Opublikowano

W którym miejscu?  Rzuć link lub wskaż 

Tak mam konto i za każdym razem muszę przechodzić pierwszy krok rejestracji. Nie wiem jak dokładniej opisać zaistniałą sytuację. 

W sumie jeśli można uruchomić DD to spoko problem rozwiązany

Opublikowano

Nie wiem, hasło mam zapisane nieco inne niż do B4FREE.. Wpisuję ręcznie więc nie wiem czy to ma wpływ, myśle że winę tutaj ponosi drugie konto i posiadanie dwóch kont. Coś przez to nie chce hulać tak jak powinno . 

Opublikowano

Sorry że takie głupie pytanie

Hasło napewno jest zbudowane jak powinno?

- Musi się zaczynać z dużej litery

- Musi mieć cyfry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...