Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój znajomy sprzedaje refflinki do lola, w jeden dzień ma ich 150-200. Jak myślicie jak on to robi? zapytałem się czy by mi nie zrobił pare, on powiedział, że może ale najpierw musi dojść jak on to robi, w jaki sposób... istnieją jakieś boty do lola które same wbijają lv? albo jakieś skrypty? no nie wiem jakieś inne fikimiki coś tam? do 27potrzebuje 975 rp i 5k pz.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Prawdopodobnie używa Bot of Legends, możliwe, że skryptu Soraka Slack. Chyba, że sam sobie napisał bota/skrypt. 

Opublikowano

Prawdopodobnie używa Bot of Legends, możliwe, że skryptu Soraka Slack. Chyba, że sam sobie napisał bota/skrypt. 

Podejmę wyzwanie napisania takiego bota, w końcu kiedyś się tym zajmowałem... a te "boty" są darmowe ?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

BOL jest darmowy, ale kupno VIP i lepszych pakietów kosztuje trochę grosza. Mógłbyś zlecić jakiemuś ziomkowi zrobienie Ci reflinków, ale wtedy ostro byś za to zabulił. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

BOL jest darmowy, ale kupno VIP i lepszych pakietów kosztuje trochę grosza. Mógłbyś zlecić jakiemuś ziomkowi zrobienie Ci reflinków, ale wtedy ostro byś za to zabulił. 

1zł za jeden do 10lv,lub 1,55zł.

Opublikowano

1zł za jeden do 10lv,lub 1,55zł.

Mogą się trafić i tacy, co wezmą dużo więcej za ileś tam reffów ;)

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...