Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o płatność PaySafeCard w Polskich Złotych

devilerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupic paysafecard do WR ale z tego co widze to nie ma opcji "PLN" więc nie chce ryzykować czy braknie mi z 5 groszy? Jak z tym jest? Może da rade kupić gdzieś indziej NX'y?

Opublikowano

Aby kupić NX za polskie pieniądze musisz wybrać w Country ( czy coś takiego) Poland, wtedy pojawią się polskie oferty.

Opublikowano

No ale nie widze tutaj opcji zapłaty poprzez Paysafecard w PLN. A z tego co wiem to jak kupie paysafe za 20 zł to nie starczy na ta opcje za 5€...

Opublikowano

Hej, co do opcji PSC jest jedynie Euro bądź Funty Brytyjskie o ile się nie mylę.

Działa to na zasadzie kalkulatora w zależności od kursu waluty- czyli jak euro stoi więcej niż 4 złote to nie starczy Ci PSC 20 złotych :)

Aktualnie euro stoi po 4.18 złotych, więc 5*4,18= 20,9 zł. Zabraknie Ci 90 groszy, musisz dokupić więcej :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wilczek jakiś Ty mądry.. :D

Polecam na allegro bezpośrednio kupić NXy, albo wysępić od kogoś te brakujące 90gr :P

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Kupując Nx'y na allegro można narazić się na bana :) Rzadko, ale czasem można dostać. Proponuję ci poczekać, zebrać kasę i kupić PSC za 50 zł i nx'y za 10 euro. Wtedy zostanie ci trochę resztek na przyszłe zakupy i będziesz mógł kupować sobie za 5 euro PSC o wartości 20 zł.

Możesz też czekać, aż euro spadnie poniżej 4 zł (mało możliwe :D).

Ew. 3 opcja wysępić od znajomego jakieś resztki (może ktoś ma :v)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...