Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem FPS.

RabbitTHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zainstalowałem wczoraj GTA SA. Postanowiłem je trochę "urozmaicić" i zainstalowałem ENB Series (dokładnie to AXX ENB V3) . Kiedy włączam modyfikacje, zauważalny jest znaczny spadek FPS, to znaczy z 60 spada do 15-20. Nie wiem z jakiej przyczyny, ponieważ komputer (jak myślę) mam w miarę dobry, tym  bardziej, że wymagania tej gry nie są wielkie.

Płyta główna: MSI MS-7748

Procesor: AMD A8-3820 APU 4x2,5GHz

Karta graficzna: zintegrowana Radeon HD6550D 512MB 128-bitowa

Pamięć RAM: 4GB DDR3

Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Są sposoby min. ustalenie w ENB, wielkości zarysów itd, itp. Tutaj mogę Ci także polecić opcję drugą, to znaczy.

• FPS Insacner - Programik, uruchamiasz gdy włączysz/przed Grand Theft Auto : San Andreas, San Andreas Multiplayer (nie działa w Multi Theft Auto)
  • Durgim drastycznym sposobem jest ucięty plik gta3.img (Nie posiadam aktualnie linku)(Są tam, ucięte graficznie tekstury pojazdów, skinów)
  • Zamknięcia limitera klatek w opcjach grafiki, Grand Theft Auto. (FRAME LIMITER OFF -> OPCJE -> GRAFIKA)

• Game Booster 3.4 - Programik, który przyśpieszy Ci działanie gry oraz wielu innych.
  • Obiekty na serwerze Multiplayer. Tutaj sytuacje można rozwiązac, poprzez 64 bitową grafikę oraz ustawienie widoczności.
  • Drastyczny sposób: Grand Theft Auto No Cloud.
Opublikowano

tak jak UP ENB strasznie zmienia fps ja na pc co mi gta IV smiga bez lagu z ENB w sa spada z 80 do 15-20

Server minecraft 1.6.4 100%-SURVIVAL 24/7 (37 slotów) 
Działki za free na hostingu (NIE UPADNIE)/Działki/Sklepy
Sklepy ONLINE jak i w grze 
SERVER NOWY SZUKAM LUDZI DO POMOCY ROZPRACOWANIA 

gs16.internalhost.pl:25567 (IP)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...