Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solo w silverze czy gra zespolowa?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam bylem wczesniej w goldzie no ale po 10 grach przydzielilo mnie do silvera.

Jak grac zeby wygrac i wejsc na troche wyzszy poziom?

Przy wyborze postaci wybrac po prostu to czym gram najlepiej i tyle walic tych slabiakow? czy moze jakos dobrac postac pod swoja druzyne? albo np grac supportem i starac sie wycarowac bot?

Strasznie  nie zbalansowane druzyny trafiam. Albo wygrywam taka przewaga ze przeciwnik nie niszczy nawet jednego turreta albo  przegrywam ze nawet jesli mi idzie dobrze to i tak nie ma szans wygrac 1 vs 5.

Ogolnie dobrze gram jako support  ( jana leona nami)  na topie jako (riven , lee sin , cho gath, czasem tryndamier/ zalezy od przeciwnika ) adc ( cait vayne) mid ( lux  morgana  ) w jungli moim zdaniem nie jestem zbyt dobry czasem chodze lee sinem ale idzie mi raczej srednio.

Przy czym przy wyborze postaci odrazu kazdy pisze " mid mid adc top" i zazwyczaj zostaje jungler i support

u1lc.png
Opublikowano

Brąz, Silver jedno wielkie "Gówno" lepiej grać zespołowo najlepie Premade Bot ! 90% Wygrana

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nigdy nie graj Solo, bo po prostu spalisz całą grę, chyba, że enemy to totalny useless team i fartem wygrasz. Nigdy nie kłóć się w lobby o pozycję, nie wygrasz z dziećmi. Idź tam, gdzie jest wolne lub po prostu proś o linię, jeśli jesteś drugim pickiem, bo masz przewagę nad resztą. Najlepiej gry carruje się z Mida/Topa i Jungli, bo grasz 1v1 i masz zawsze równe szanse wygrać pozycję. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Brąz, Silver jedno wielkie "Gówno" lepiej grać zespołowo najlepie Premade Bot ! 90% Wygrana

Tu się strasznie mylisz, miałem wiele takich sytuacji, że grałem z kimś premade na bocie i tylko bot był linią wygraną a reszta dostawała ostro.

Najlepiej jeśli premade jest mid+jungle w tedy gra ładnie wychodzi.

Opanuj lee sina na jungle jeden z fajnieszych junglerów.

Opublikowano

Jeżeli grasz już trochę Lee Sinem to go ogarnij tak na poziom Silvera i chodź na jungle. Najlepiej jak bys grał z ziomkiem jungla+top/mid i masz dużą szanse wygrać. bo robisz dobre i dograne ganki, które kończą się killem na 90%. Potem niszczysz wieże i masz: ) Najczęściej w silver jest tak, że jak zniszczysz dwie wieże to są obsrani i "SURRRRREENDERRR" :D

Opublikowano

To zależy od tego ile masz tego wojska. Osobiście wolę dowodzić wojskiem sam - sposób sprawdzony, możecie zobaczyć ile moim wojskiem osiągnąłem :) Bałtyk tylko mój hehe

Opublikowano

W brązie/silverze najlepiej samemu carrować,tam i tak nie ma gry zespołowiej(to samo w goldzie,czasami w platynce),więc wystarczy tu że jedna osoba carruje(chyba że team tak konkretnie sfeedował).

Co do samej linie to najlepiej jakimś OP obszarowym DMG na midzie lub po prostu ADC,ale jak Ci się trafi słaby support to może być ciężko.

Opublikowano

pierdolenie. Jak widzisz ze masz dobry team to graj z teamem. jak widzisz ze chujowy to graj solo. ps wspolpraca w silverze istnieje i ma sie dobrze

Opublikowano

Wybierasz zawsze to w czym jesteś dobry. Suportem nie wycarrujesz tak jak midem czy adc ,)

wcale dobre graby blitza lub dobre hooki thresha nie potrafią wygrać gry.

<>

Opublikowano

Poszukaj sobie jakiegoś gracza do duo, samemu możesz wyjść ale to nie to samo co rozmowa przez ts/skype i granie razem. bardziej ogarniacie ;P

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...