Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupuję dzisiaj prawdopodobnie SAC reborn. (wiem, że mma ma troszke lepszy orbwalking i last hity, ale mniejsza o to bo mniej pluginow) 

Mam sporo pytan na temat SAC. Jeżeli są tu jacyś doświadczeni gracze z SAC Reborn to proszę o odpowiedź.

1) Czy pluginy do sac są od razu wgrane do SAC czy trzeba je pobierać z internetu normalnie?

2) Co ogólnie oznacza orbwalking i czym się różni ten w sac od zwyklego

3) Czy pluginy pod SAC są lepsze od tych dla vipów zwykłych

4) Czy np. jak mam skrypt DatYasuo i połączę go z SAC to lepsze las hitty ma datyasuo czy sac? I czy można zostawić np lasy hitty z DatYasuo, a włączyc orbwalking do tych lasthitow z SAC.

5) Proszę o jakiś rodzaj kontaktu kogoś kto się w tym ogarnia np. skype. Mam dużo więcej pytań, więc proszę o podanie kontaktu kogo kolwiek ogarniętego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Trzeba pobierać.

2. Orbwalking jest terminem, który oryginalnie wywodzi się z Doty. Jest to forma ataku, która bazuje na zasadzie „anulowania/przerywania animacji”.

3. SAC to tylko podstawka, nie ma w pluginach nic specjalnego.

4. SAC, DatYasuo ma słabe lasthity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...