Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podajcie mi najlepsze (darmowe) skrypty na kate, żeby łatwo było nią wygrać grę :x

Coś typu auto focus, auto last hit itp

Jak narazie posiadam tylko autocombo ze standardowych skryptów bola 

Opublikowano

Pentarina to gówno, nie wiem jak jest teraz, ale mi przerywało ulta w nieodpowiednim momencie. Polecam Skeem'a Sinister Blade. Grałem na obu i ten lepiej robi combo (i szybciej, w ok. 0.8 sekundy)

http://botoflegends.com/forum/topic/7129-script-katarina-the-sinister-blade-205-beta-28114/

Jak chcesz to możesz przetestować też Pentarinę, ale wg. mnie SB jest lepszy.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Pentarina to gówno, nie wiem jak jest teraz, ale mi przerywało ulta w nieodpowiednim momencie. Polecam Skeem'a Sinister Blade. Grałem na obu i ten lepiej robi combo (i szybciej, w ok. 0.8 sekundy)

http://botoflegends.com/forum/topic/7129-script-katarina-the-sinister-blade-205-beta-28114/

Jak chcesz to możesz przetestować też Pentarinę, ale wg. mnie SB jest lepszy.

powiem tylko tyle! o kurw.....! dojebane i dla free 1 mecz i 70k dmg! skacze jak pojebana :DDD wielkie dzieki! sa pewne rzeczy ktore bym zmienil np kontrolszy na kombo itd ale ora ten scrypt ze ja jebe

Opublikowano

nie potrafisz ogarnąc a raczej nie chce Ci się postaci? nie jesteś wart grania w tą gre.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...