Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na tablecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóz mój tablet strasznie laguje.Aplikacji własnych na nim nie mam bo przywróciłem ustawienia fabryczne.Posiadam Manta mid02.

Ps.Mój poprzedni temat prosze zamknąc..

NonekPL.png

Opublikowano

już ci napisałem, masz forum PRODUCENTA czyli MANTA i tam jest nowszy soft , a ty masz tylko problem z wejściem sobie na niego !

google ci nie dział że nie znajduje strony manta.com.pl ??

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Po pierwsze, wcale się nie dziwię, że tablet laguje. Ma on 256 mb pamięci RAM ;___; Bardzo żałosny wynik.

Niestety nie znalazłem oryginalnego softu do aktualizacji, ale znalazłem temat z softami zamiennymi. Po pierwsze to usuwa gwarancję. Po drugie ten tablet i tak nie będzie działał płynnie. Po trzecie wszystko robisz na własną odpowiedzialność.

http://www.manta.info.pl/forum/mid02-firmware/alternatywny-firmware-dla-mid02/

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Po pierwsze, wcale się nie dziwię, że tablet laguje. Ma on 256 mb pamięci RAM ;___; Bardzo żałosny wynik.

Niestety nie znalazłem oryginalnego softu do aktualizacji, ale znalazłem temat z softami zamiennymi. Po pierwsze to usuwa gwarancję. Po drugie ten tablet i tak nie będzie działał płynnie. Po trzecie wszystko robisz na własną odpowiedzialność.

http://www.manta.info.pl/forum/mid02-firmware/alternatywny-firmware-dla-mid02/

Ten tablet i tak ostatnio był na gwarancji i pozatym był kupiony 2 lata temu za 199 zł :/

NonekPL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...